Savršenstvo prirode u novoj kolekciji mammii jewellery pronađite na ELLE Boutiqueu

04.11.2020.

O pokretačkim silama koje su je inspirirale za novu kolekciju nakita od srebra,dragog i poludragog kamenja razgovarali smo s Majom Miletić povodom novog ELLE Boutiquea

Maja Miletić, autorica iza brenda mammii jewellery, godinama nas impresionira svojim nakitom koji se smatra nosivim minimalističkim skulpturama. U blic intervjuu predstavlja nam svoju novu kolekciju koju možete pronaći na ELLE Boutiqueu 07. studenog.

Kako je nastala nova kolekcija nakita?
Retrogradna kolekcija naziva Triptih nastajala je kroz turbulentnu 2020. godinu uz zalete i pauze. Uz velike planove i stavljanje istih u mirovanje. Uz veliku nadu i uz tihi, neprimjetni rad.

Zašto baš Triptih? Ima li za tebe broj tri neku simboliku?
Broj tri za mene simbolizira puno toga, a u ovom slučaju predstavlja strukturu u kojoj se najbolje snalazim. To se odnosi i na glavne faze rada, ali i na osnovne životne principe kojima se vodim.
Vrijeme, pokret i ljepota su za mene glavne pokretačke sile koje su često u pozadini mojih razmišljanja. Vrijeme predstavlja tekstura stijena oblikovanih polako, stotinama godina, morem i vjetrom. Savršene su u nesavršenosti i prikazu prošlosti. To je princip prirode koji želim usvojiti u svom životu i ne opterećivati se postizanjem savršenog.
Pokret je glavni princip života. Um slijedi akciju, a tijelo sadrži u sebi mudrost koju bismo mogli nazvati intuicijom. Danas je potrebna više nego ikad prije. U pokretu predmet slojevito odbija svjetlo i doima se živim.
Prolazna ljepota utjelovljena u cvijeću koje usprkos tome što vene ne gubi svoju vrijednost. Za mene to predstavlja životni princip u kojem nijedan trud ne prolazi nezapaženo. Čak i onda kad mislimo da ništa nije važno jer ne traje vječno, sjetimo se cvijeća i ciklusa koje neumorna priroda prođe.
Triptih je također najava tri pod-linije mammii nakita koje će biti predstavljene kroz 2021. godinu.

Stijene, odbijanje svjetlosti i cvijeće… kako si te elemente uklopila u novu kolekciju tj. koje si materijale koristila kako bi prenijela svoju viziju?
Modeli su izrađeni od srebra i mjedi sa 24 karatnom pozlatom uz dodatak dragog i poludragog kamenja kao što su ametist, ametrin, citrin, peridot, hematit i pirit.

Dizajnerski nakit Mammii Jewellery možete nabaviti po posebnim, promotivnim cijenama na Elle Boutiqueu, u subotu 7. studenog, u Hrvatskom glazbenom zavodu (Gundulićeva 6) u Zagrebu. Dodatan popust od 20% možete ostvariti za plaćanje Mastercard® i Maestro® karticama. Pod sloganima #stopostohrvatskidizajn, #zajednozahrvatskiglazbenizavod i #zajednozamodu, ovo će modno događanje okupiti vodeće domaće dizajnere, a jedinstveno šoping iskustvo oplemenit će i mini koncerti s repertoarom klasične i glazbe iz modnih filmova, u izvedbi članova Društvenog orkestra HGZ-a. Novo izdanje ELLE Boutiquea ima dobrotvornu notu pa će se dio prikupljenih sredstava uložiti u obnovu štete koju je Hrvatski glazbeni zavod pretrpio u potresu u ožujku.

Događanje će se održati u uvjetima ‘novog normalnog’ i uz pridržavanje mjera i preporuka koje nalaže Stožer civilne zaštite RH, pri čemu se vodi evidencija i regulira broj posjetitelja u prostoru.

S obzirom da je događanje otvoreno od 10 do 19 sati, osigurat će se siguran protok svih posjetitelja, a ulaz se ne naplaćuje.

Piše: Kristina Stakor

Fotografija: Maja Miletić

Grafička obrada: Mia Marić
Model: Ivana Vukušić
Make up: Martina Knapić

Pročitajte i...

elle boutique

Ljeto nam se vratilo! A sve savršene ljetne kombinacije možete pronaći na Elle Boutiqueu - upravo sada

Zagrebačka špica preselila se u zelenu oazu Dežmanovog prolaza gdje se u opuštenoj atmosferi družimo uz koktele i vrhunski modni dizajn

elle boutique

Izdvojili smo 20 komada za ljeto sa stilom

Sve što vam je potrebno kako biste se ovog ljeta osjećali i izgledali odlično pronaći ćete danas na Elle Boutiqueu!

hudog & hucat

Namještaj za kućne ljubimce s dizajnerskim potpisom pronađite na Elle Boutiqueu

Hudog & Hucat domaći je brend koji stvara preslatke krevetiće za četveronožne članove obitelji

MALEZA će na Elle Boutiqueu predstaviti elegantne komade koje će žene nositi sa samopouzdanjem

Svaka žena u ormaru treba dobro odijelo i haljinu, a upravo takve komade pronašli smo u ponudi brenda MALEZA

krie design

Kreacije u kojima će stvarne žene izgledati i osjećati se - božanstveno

Svevremenske kolekcije Krie Designa nadahnute su stvarnim i moćnim ženama koje odjeći daju sasvim novu dimenziju, a ekskluzivne komade pronaći ćete na subotnjem Elle Boutiqueu

VENA candy

VENA candy ima nevjerojatno vesele ljetne torbice

Torbice s uzorcima i perlicama možete pronaći u subotu na Elle Boutiqueu

▲ Povratak na vrh