The Weeknd ostao vjeran crvenom sakou i na Super Bowlu – po čemu je ovaj poseban?

08.02.2021.

Solo nastup pjevača na Super Bowlu uvelike se razlikovao od onih prethodnih godina

Jučerašnji nastup u poluvremenu Super Bowla bio je drugačiji od onog prošlogodišnjeg JLo i Shakire i ranijih Beyonce i Coldplaya, Lady Gage… Za razliku od svojih kolega, The Weeknd nije podijelio pozornicu, već je nastup iskoristio kao pregled svoje dosadašnje karijere i izveo nekoliko najvećih hitova.

Još jedna razlika bila je i činjenica da nije bilo višestrukih presvlačenja i oskudnih kostima, no to ne znači da je njegov outfit bio išta manje ‘flashy’. U duhu estetike kojoj je vjeran cijelu proteklu godinu, promovirajući album After Hours, The Weeknd je nosio crne hlače, košulju i tanku kravatu, dvobojne ‘creepersice’ i neizostavan crveni sako. Za ovo elaborirano izdanje prepoznatljivog crvenog sakoa, izvezenog kristalima, zaslužan je Matthew M. Williams za Givenchy, a za njegovu izradu bilo je potrebno čak 250 sati rada!

Cijeli look nadahnut je 1970-ima, filmovima Strah i prijezir u Las Vegasu i naravno, Michaelom Jacksonom iz faze Thrillera. Scenografija je podsjećala na Las Vegas, a pozornicom su dominirali The Weekndovi dvojnici, plesači, lica zamotanih u zavoje, po uzoru na njegove videospotove i javne nastupe u protekloj godini; komentar na holivudski stil života. Mnoštvo identičnih The Weekndova nije pridonijelo raznovrsnosti na stageu, ali su izgledali poprilično moćno.

Premda se nije držao ustaljenih formula uobičajenih ekstravagantnih nastupa na Super Bowlu koji uključuju neočekivane glazbene suradnje i različite kostime, The Weeknd je uspio zadržati pozornost gledatelja i pružiti show za pamćenje.

Piše: Kristina Stakor

Foto: Profimedia

Pročitajte i...

Neodoljiva privlačnost novog Givenchy parfema

Kako karizma nema odlike godina niti spola, tako ni talent ne može biti nametnut. Givenchy ističe sve dobre vibracije svog mirisa, predstavljajući jedinstven izazov, otvoren za sve!

The Weeknd pokazao svoje pravo lice: hoće li ga pokazati i na Super Bowlu?

Poznati pjevač uoči nastupa na Super Bowlu pokazao što se krije ispod zavoja s kojima se pojavljivao gotovo cijele godine

#FashionReinvention prema receptu slavnih svjetskih dizajnera

Dok odbrojavamo dane do devetog izdanja Elle Style Awards, ove godine u znaku #FashionReinvention kampanje, osvrćemo se na rad nekolicine modnih kuća koje su kroz godine proživjele vlastite reinvencije, više ili manje uspješno.

Odvažna kombinacija boja koju ćemo ove hladne sezone obožavati

Inspiracija s modnih pisti za kombinacije u kojima je nemoguće proći neprimijećeno

Konačno znamo tko je novi kreativni direktor kuće Givenchy

Francuska luksuzna kuća predstavila je nasljednika Clare Waight Keller

▲ Povratak na vrh