Dokazali analitičari: sve djevojke žele ovu košulju s muškog odjela

01.08.2019.

Djevojke u muškim košuljama volim

Modna tražilica Lyst objavljuje još jednu ljestvicu najtraženijih pojmova i ovaj put se na njoj našla jedna muška košulja. Naime, novi broj Lyst Indexa, koji rangira najtraženije odjevne predmete na Internetu i pažljivo ispituje kupovne navike potrošača, nije prošao bez senzacija.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lyst (@lyst) on

 

Top 10 proizvoda u drugoj polovici 2019. godine obuhvaćalo je mušku košulju modne marke Prada. I, čini se, najčešće to traže poklonice marke.  Zapravo, Lyst objavljuje kako nije jasno traže li ju za sebe ili za neku dragu mušku osobu. U nastavku pogledajte o kojoj se košulji radi pa sami odlučite koji bi od ta dva razloga mogao biti istinit, jer ni nama nije baš najjasnije.

Odvažne boje – vatre plamena u kombinaciji s bananama. Nije ni čudo da je ova košulja zapalila internet, ahm. Print iza sebe ima zabavnu priču. Banane se „vraćaju“ u novu kolekciju iz kolekcije proljeće-ljeto 2011. godine, koja je bila puna svijetlih tropskih uzoraka na majicama, suknjama i haljinama. Uključujući i banane, koje su odmah stekle status “ikone” i aktivno bile preslikavane na masovnom tržištu. U novoj sezoni, brend je ponovno izdao klasik, uključujući banane, majstorski ih spojivši s još jednim poznatim printom – plamenom. Idealna kombinacija – zahtjevi za majicom na tražilicama su porasli za više od 100 posto.

Piše: N.B.
Fotografije: Instagram/Prada

Pročitajte i...

Pet fantastičnih knjiga koje su inspirirale modne kolekcije

Moda i književnost se vole: Virginia Woolf x Comme des Garçons, Frankenstein x Prada…

Novo poglavlje Prada x adidas kolaboracije

Ukratko, nismo impresionirani.

15 laganih košulja za prebaciti preko badića

Et voilà: savršeni ljetni look

Sva lica modne kuće Prada za toplu sezonu

Kako talijanska kuća vidi modno proljeće?

▲ Povratak na vrh