Dolce&Gabbana svoju modnu viziju proljeća predstavlja na Siciliji

09.01.2020.

Nova kampanja talijanske modne kuće

Modni dvojac Dolce&Gabbana za svaku je svoju kolekciju nadahnuće pronašao u rodnoj Italiji, u njezinoj bogatoj tradiciji, prirodnim ljepotama i temperamentu njezinih stanovnika, a ništa drugačije nije bilo niti ovoga puta kada je poznati talijanski dvojac radnju svoje nove kampanje smjestio na predivnu Siciliju.

Talijanska modna kuća Dolce&Gabbana izbacila je kampanju za svoju novu kolekciju namijenjenu predstojećoj sezoni proljeće/ljeto 2020. Kampanja se sastoji od serije crno-bijelih fotografija snimljenih vještim objektivom fotografa Salva Alibrija na sicilijanskom Palazzolo Acreide, a u ulogama modela našle su se prekrasne Bianca Balti, Jessica Stam i Isabeli Fontana. Kolekcija sadrži prepoznatljiv estetski potpis renomiranog modnog dvojca, a u fokusu su čipkane crne haljine različitih dužina, ponekad i posve transparentne tako da donje rublje čini sastavni dio (odvažne) odjevne kombinacije. Kada je o modnim dodacima riječ, čini se kako će prozirne dokoljenke biti poseban hit u nadolazećim toplim mjesecima, a tu su i marame zavezane oko glave, elegantne torbice, klasične crne salonke i statement naušnice. Što se Dolce&Gabbane tiče, ženstvenost i elegancija nadolazeće će vruće sezone iznova biti u fokusu.

Pročitajte i...

Veliki Milano Fashion Week report: 6 zapaženih trendova

Ready-to-Wear kolekcije talijanskih dizajnera najavile što ćemo nositi sljedeće sezone

Još jedna članica monarhije kao modna ambasadorica: Nećakinji princeze Diane ovo nije prvi izlet u modu

Lady Kitty Spencer i D&G učvrstili višegodišnje prijateljstvo modnom suradnjom

Snaga suptilnog seksepila

It's getting hot in here...

It djevojka: Deva Cassel

Kad smo je posljednji put vidjeli, bila je slatka djevojčica u naručju svoje slavne majke Monice Bellucci. No vrijeme leti pa je Deva preko noći izrasla u 15-godišnju ljepoticu i zaštitno lice novog D&G mirisa

▲ Povratak na vrh