Domaća modna scena u prvome planu

14.09.2016.

Sve što trebate znati o ovosezonskom izdanju Bipa Fashion.hr-a

Bipa FASHION.HR predstavlja službenu kampanju nastalu pod kreativnim vodstvom modnog fotografa Franje Matkovića.

Njegova vizija ove sezone predstavlja odmak od realnosti. Ona je sve ono što moda u svojoj suštini predstavlja. Kao kreacija nastala iz želje za stvaranjem nečeg novog, drugačijeg, posebnog; ona je bijeg od stvarnosti.

„Htjeli smo stvoriti svojevrsnu nadrealnu modnu bajku u potpuno “običnim” uvjetima, transformirajući stvarnost kreativnošću, znanjem i alatima koje svakodnevno koristimo“, ispričao je svoju modnu viziju uspješni fotograf.

 

Bipa Fashion.hr

 

U želji da predstavi kreativne snage domaće scene i ovom kampanjom želi se potaknuti stvaranje nove, drugačije kreativne energije koja će unijeti svježinu i uzbuđenje na sceni.

Zaštitna lica kampanje su modeli Hana Fort Mlakar i Laura Bračun iz agencije Talia model, a za styling je zaslužna talentirana stilistica Anikka. Make up je djelo vodećeg make up artiste Saše Jakovića, dok se za frizure pobrinuo Kevin Murphy.

Tim Fashion.hr-a predstavlja 23. sezonu, od 11. do 15. listopada, u Paviljonu 5 Zagrebačkog velesajma kad će u pet dana svoje kolekcije predstaviti brojna imena modne scene: eNVy room, Robert Sever, Ivica Skoko, ELFS, Ivica Klarić, BiteMyStyle by Zoran Aragović, Ana Maria Ricov, Martina Budek, Marina design u suradnji s brendom Ruke, Krie design, Gala Marija Vrbanić, Morana Krklec i Ana Bogdan.

Prvi će put na pisti nastupiti i dobitnik nagrade Najbolji mladi dizajner by Perwoll, koji se bira 1. listopada na najvećem natjecanju za mlade talente Portanova Fashion Incubator u Osijeku.

Fotografije: Franjo Matković

Pročitajte i...

Les Émaux odbacuju društvene norme

S naglaskom na suprotnostima

KLISAB iznova oduševio svojom šarmantnom klasikom s pomakom

Kolekcija modnog dvojca na Bipa FASHION.HR-u

GALERIJA Vintage glamur na pisti

Nova kolekcija Ivice Skoke donosi pregršt večernjih toaleta

Proljetni look Ive Šulentić koji volimo

Crvena haljina podiže svaki look, pa i onaj za tjedan mode na Zagrebačkome velesajmu

▲ Povratak na vrh