Druženje uz Fracominu u Galeriji Kranjčar

11.09.2015.

Sasvim drugačiji pogled na modu uz poznate zagrebačke ljubiteljice mode

Jučer je sofisticirani talijanski ženski brend Fracomina u jedinstvenom ugođaju urbane zagrebačke galerije Kranjčar, za ovu priliku posebno uređene zelenim elementima iz prirode, u društvu Ive Balaban, Mile Elegović, Marijane Batinić, Tamare Garbajs, Edite Misirić, Ane Begić Tahiri, Borne Rajić, Tihane Harapin Zalepugin te mnogih drugih predstavio vodeće modne trendove za nadolazeće sezone.

 

Edita Misirić, Sandra Vranješ Milić, Mila Elegović, Tihana Harapin Zalepugin, Ana Begić Tahiri

Edita Misirić, Sandra Vranješ Milić, Mila Elegović, Tihana Harapin Zalepugin, Ana Begić Tahiri

 

Dok je denim, inspiriran poznatim holivudskim divama, ključna inspiracija za elegantan look upotpunjen chick detaljima kojeg ćemo ove jeseni i zime viđati na hrvatskim ulicama, cvjetni uzorci, prozračne tkanine te elegantna čipka daju uvid u romantičan svijet kolekcije za proljeće/ ljeto 2016. godine, ekskluzivno dostupne u XYZ storeovima u Zagrebu i Splitu te Sportina trgovinama u Zagrebu, Splitu, Osijeku i Rijeci.

 

 

Uz modnu reviju na kojoj su prikazane elegantne i profinjene kombinacije, obilježene urbanim elementima, jarkim bojama i rafiniranim detaljima, Fracomina je predstavila i jedinstven projekt koji donosi sasvim drugačiji pogled na modu. Seed the future projekt, predstavljen i na najvećoj ovogodišnjoj globalnoj izložbi EXPO Milano 2015, donosi privjesnice od prirodnog papira koje sadržavaju sjemenke za sadnju.

 

 

Na ovaj se način poziva potrošače da posade sjemenke i brinu se o biljci svaki dan, doprinoseći borbi protiv onečišćenja, a sve u cilju promocije drugačijeg gledanja na budućnost. Prvi hangtagovi bit će dostupni već sljedeće godine u XYZ storeu u Arena Centru.

Fotografije: press

Pročitajte i...

20 uspješnih godina postojanja Talia model agencije

Poznata modna agencija svečano obilježila godišnjicu

Fracomina ekskluzivno predstavlja „Superior sport couture“ kolekciju

Fracomina chic sportski outfiti u kojima ste spremne na sve izazove

Lucija Lugomer

Uz Marijanu Batinić i Luciju Lugomer do zdrave kože

Voditeljica i manekenka na predstavljanju novog brenda

Sportina otvorila 100. trgovinu u Hrvatskoj

Sportina Group je proširila svoje poslovanje na prvi dan proljeća otvarajući vrata šest novih modnih trgovina u shopping centru Supernova Zadar

Marijana Batinić i Marina Mamić otkrivaju svoje faktore

U novoj kampanji #MYFACTOR nesavršenosti su savršene

Ivan Alduk slavi 10 godina karijere raskošnom novom kampanjom

Deset poznatih Hrvatica poavljuju se u novoj kampnju u deset raskošnih toaleta za deset uspješnih godina hrvatskog dizajnera Ivana Alduka

▲ Povratak na vrh