Rukom oslikane hlače najnoviji su modni odabir Due Lipe koji želimo nositi!

26.02.2021.

Spoj punk i djetinje estetike je apsolutni must-have

Dua Lipa se uz pomoć svog stilista Lorenza Posocca u vrlo kratkom roku od pop debitantice prometnula u trendsetericu čiji je svaki outfit apsolutni hit i modna zapovijed. Posocco pronalazi uvijek nove načine kako dokazati Duin glazbeni i modni status ikone – od najnovijih komada iz kolekcija koje su tek prikazane na pisti do vintage dragulja iz dizajnerskih arhiva, a najnoviji pothvat je pronalaženje relativno malih i nepoznatih brendova. Tako je Dua Lipa objavila na svom Instagram profilu fotografiju u zanimljivim hlačama nalik na patchwork koje je nosila na Iron Maiden T-shirt.

Hlače zapravo nisu rađene tehnikom patchworka, već se radi o vintage Levi’sicama koje je mlada dizajnerica Kat Rose iz Portsmoutha oslikala markerima i bojama za tkanine. No, nije jedina koja predvodi ovaj trend koji izgleda zabavno i opuštajuće te nas vraća u dječje doba šaranja po svim raspoloživim površinama (na opće oduševljenje roditelja i učitelja). Harry Styles već je ranije na snimanju za Vogue pozirao u Bode hlačama koje kao da nastavljaju motive s njegovih tetovaža, a Juliet Johnstone i Small Talk Studio imaju oslikane komade u svijetlim proljetnim nijansama. Spremni smo objeručke prihvatiti ovaj proljetni trend, pitanje je samo – kupiti ili si dati oduška na nekom starom paru traperica uz pomoć markera i boja?

Piše: K.S.

Foto: Instagram lovekat95

Pročitajte i...

yolanda hadid

Sportski stil majke supermodela Belle i Gigi - Yolande Hadid

Yolanda provodi puno vremena s unučicom, ali njezin stil nimalo ne izgleda kao stereotipni stil jedne bake

Stilska inspiracija: Bijela odijela Biance Jagger

Besprijekoran stil aktivistice prava je modna inspiracija

Urban craft kao novi sinonim za spoj tradicije i modernosti

Nova Reserved kolekcija koja će svojim heklanim komadima podsjetiti na ručne radove majki i baka koje su zahvaljujući vlastitoj kreativnosti često uspjele razviti originalan i jedinstven stil, u potpunosti izrađena u duhu održivog razvoja i u skladu s idejom Eco Aware, zasigurno će se naći na wish listi mnogih trendseterica

▲ Povratak na vrh