Dva super-poznata brenda predstavljaju zajedničku kolekciju!

20.11.2019.

Kad se udruže Victoria’s Secret i For Love & Lemons

Planetarno popularni brend donjeg rublja Victoria’s Secret već je neko vrijeme pod paljbom žestokih kritika zbog manjka inkluzivnosti. Svijet se promijenio i poželio realniju reprezentaciju ženske ljepote na pistama, a Victoria’s Secret i dalje je ostao pri rigidnoj shemi koja ga je proslavila. Mnogi su se pitali može li kao takav opstati dok se drugi brendovi mijenjaju kako bi uhvatili tokove društvenih promjena, no sve se čini da je i Victoria’s Secret ipak odlučio polako, ali sigurno prilagođavati svoju politiku.

Jedan od tih poteza je i suradnja s popularnim modnim brendom For Love & Lemons, a kao rezultat nastala je blagdanska kolekcija za koju su brendovi upravo izbacili kampanju. Kolekcija se sastoji od komada donjeg rublja kao stvorenog za posebne prigode, čipkane kompletiće, haljine te grudnjake i gaćice ukrašene kristalima, no ono što je u ovoj kampanji ipak posebno je barem tračak inkluzivnosti koji daje nadu da se promjene ipak događaju. Naime, u kampanji se kao zaštitna lica pojavljuju modeli Ophelie Guillermand, Tami Williams i plus-size model Solange van Doorn, a kampanju prati i fashion video koji, barem na trenutke, prikazuje i male “nesavršenosti” na kakve nismo navikli u Victoria’s Secret kampanjama ili pak na njihovim spektakularnim revijama. Poznat po nerealnom prikazu ženske ljepote, Victoria’s Secret, čini se, ipak ne može odoljeti promjenama koje se događaju na društvenom planu. Naravno, nismo naivni i ne vjerujemo da su promjene stigle kao rezultat pukog altruizma, no radilo se o utrci za profitom ili ne, ovo je samo još jedan dokaz da pritisak rađa promjenu. Nadamo se, doduše, da ovo nije samo još jedan izlet u “drugačije” već da će Victoria’s Secret nastaviti koračati putem inkluzivnosti i ponuditi nam neku drugačiju, ravnopravniju sliku svijeta.

Piše: T.L.

Fotografije: Press

Pročitajte i...

Jesenske kombinacije za romantičare sa stavom!

Vidjeli ste te parove… ona nosi chic oversized košulju na kožne hlače i čizmice, a on vestu, traperice i tenisice. Zagrljeni prolaze kroz grad u nekom svom ritmu i izgledaju vrlo zaljubljeno i vrlo stylish. I uvijek se pitate kako se uspijevaju tako uskladiti i gdje nalaze te statement komade.

Punk meets poetry - nova kolekcija Andreas Kronthaler for Vivienne Westwood

Vizija održive mode i esencijalnih komada u novoj kolekciji Vivienne Westwood.

Kako je Riri još jednom pomaknula granice

Rihanna predstavila novu kolekciju Savage x Fenty

Giambattista Valli haute couture kolekcija u ponedjeljak je bila dostupna baš svima!

Držimo fige da i druge velike kuće uskoro naprave nešto slično!

▲ Povratak na vrh