Dvojac Les Émaux izbacio kampanju za kolekciju nadahnutu snovima

15.04.2020.

Kolekcija za proljeće/ljeto 2020.

Domaći modni brend Les Émaux, iza kojeg stoje talentirani mladi dizajneri Kristijan Žakić i Nino Sablić, izbacio je novu kampanju za kolekciju namijenjenu sezoni proljeće/ljeto 2020., a koja je nastala iz nadahnuća snovima i sanjarenjem.

Kao i dosadašnje kolekcije ovog modnog dvojca, i najnovija nosi francusko ime – “Rêveur”, što u prijevodu znači “Sanjiva”. Po riječima dizajnera, kolekcija za toplu sezonu “neprikosnoveno se poigrava bojom, siluetama, detaljima – dok u svojoj strogoći i jednostavnosti zadržava estetiku klasičnih modnih tendencija”.  Inspiracija za stvaranje vidljiva je i u uporabi tehnike akvarela, tinte, vlastitog printa i bezvremenskog color blockinga koji prožima većinu total lookova nove modne priče s Les Émaux potpisom u pregršt različitih odjevnih predmeta, od sakoa i kombinezona, preko košulja i bluza do hlača i haljina.  “Plisse, kao protagonist i jedan od prepoznatljivih elementa brenda, svakako je našao svoju nišu i u ovoj kolekciji, tvoreći bezvremensku siluetu fluidnosti i ljepote, kombiniran sa strukturnim krojevima i materijalima dajući stabilnost i snagu. Boje, print, i tehnika akvarela svakako su kulminacijska točka kolekcije dajući Les Émauxženi zanos i žudnju”, objasnili su Nino i Kristijan te dodali: “Vizuali kampanje dočarani siluetom, bojom, teksturom materijala u onim prirodnim uvjetima kakvima i jesu, zaokružene u sterilnom i neutralnom prostoru prirode, otvaraju svakoj ženi slobodu mašte za interpretaciju vlastite slike o onome kakva želi biti.  Priču smo i ovog puta prenijeli u prirodu, sterilnije no prije, dočaravajući bogatstvo boja, printa u svjetlom pejzažu dina. Miran i tih krajolik komplimentira jarke boje i jak uzorak kolekcije, povezujući fotografije modela i okoliša.” Fotografije kampanje potpisuje Ana Mrđen, u ulozi modela našla se Lucija Beden, styling je djelo Ane Nikačević, kosu potpisuje Katica Topčić (Fabula de forma), a make-up Nino Sablić.

 

 

Piše: Tina Lončar

Foto: Ana Mrđen

Pročitajte i...

Što smo dosad mogli vidjeti na digitalnom couture tjednu?

Za velike modne kuće digitalna alternativa znači da se među njihovim talentima trebaju pronaći i izvrsni filmaši

Sarah Jessica Parker priprema reality show za dejtanje

Tko o čemu – nekadašnja Carrie Bradshaw o ljubavi, spojevima i turbulencijama single života

Strah od starenja

Davno ste odlučili dostojanstveno se prepustiti učinku vremena, ali niste ni primijetili kad ste počeli popuštati pod pritiskom okoline i zdvajati nad svojim odrazom. Jeste li svjesni razlike između vaše slike o sebi i načina na koji vas vide?

Kožna jakna: Povijest jednog odjevnog komada

Od borbenih aviona preko leđa zločestih momaka do stilske klasike

JEDINSTVENI KONCERTI ZA VIKEND PRED VAMA

Josipa Lisac i Marin Ivanović Stoka, Nered, Tram 11 i Hladno Pivo u izdanju snimanom samo za Story

Predstavljamo novu KLISAB kolekciju za ljeto/20!

Fotografije snimljene u gorju Žumberak predstavljaju novu KLISAB LJETO20 kolekciju u kojoj dominira tie dye uzorak

▲ Povratak na vrh