Ekskluzivna kolekcija Little Frida by Etna Maar i za žene

24.06.2015.

Andrijana Subotić Pjajčik u novom modnoj avanturi

Nakon uspješnog predstavljanja kolekcije Little Frida by Etna Maar u travnju na Kids Fashion Weekendu, renomirana modna dizajnerica Andrijana Subotić Pjajčik, na zahtjev mnogobrojnih klijentica kreirala je i njezin ekskluzivni pod-brand za žene.

Little Frida inspirirana je likom i stilom besmrtne ikone Fride Kahlo, a namijenjena je svima samosvjesnim i snažnim ženama koje imaju vlastitu osobnost neovisnu o masovnim modnim trendovima te žele biti zamijećene i svoje.

 

 

Kolekcija sadrži asimetrično krojene crne tunike, majice i torbe s printevima male Fride te privjeske od pleksiglasa u obliku lika male Fride koji se mogu nositi na kožnoj vrpci kao ogrlica ili zasebno kao broš.

Lik Fride kao djevojčice osmislio je specijalno za Etnu Maar i ovjekovječio akademski slikar Zoran Šimunović. Kolekcija je limitirana i može se pronaći samo na Etna Maar web shopu. Novinarka i blogerica Zora Bjelousov utjelovila je Little Fridu u kampanji koju potpisuje Dominion Art studio (Photo / Deyan Barić, Make up / Mirna Radić, Hair / Silvana Zdelar).

Fotografije: Deyan Barić

Pročitajte i...

etna maar

Etna Maar ima novu capsule kolekciju koja slavi slobodu

'Tvoje srce je slobodno. Imaj hrabrosti slijediti ga'- kaže Malcolm Wallace svom sinu Williamu u filmu Braveheart, a u tome je dizajnerica Andrijana Subotić Pjajčik pronašla svoje nadahnuće

In Vino Veritas – jesenska mini kolekcija modnog brenda Etna Maar

Mini kolekcija za sve željne slobode i pokreta

Ljubav u doba korone

Dizajnerica Andrijana Subotić Pjajčik odlučila je dati svoj doprinos u borbi ljubavi protiv korone i osmislila mini kolekciju vjenčanica upotpunjenu šarmantnim zaštitnim maskama.

Donosimo dijelić atmosfere sa subotnjeg ELLE Boutiquea

Pogledajte kako smo se proveli na prošlotjednom ELLE Boutiqueu!

Pogledajte kako nam je bilo u subotu na ELLE Boutiqueu!

Već odbrojavamo do jesenskog izdanja

Sve za savršeno ljeto? Došećite na ELLE Boutique – sada!

Ljetno izdanje ELLE Boutique upravo teče punom parom u predivnoj oazi Dežmanova prolaza uz fantastični modni dizajn i dizajnerske koktele... Stižete?

▲ Povratak na vrh