Uživajte uz zvukove glazbe u jedinstvenom ambijentu Hrvatskog glazbenog zavoda na ELLE Boutiqueu

06.11.2020.

Sutrašnji ELLE Boutique dokazuje da se moda i glazba vole: Društveni komorni ansambl Hrvatskog glazbenog zavoda i vokalistica Dora Dora uveličat će modno događanje, a magazin ELLE kao organizator će s dizajnerima dio sredstava prikupljenih od prodaje artikala donirati za obnovu Hrvatskog glazbenog zavoda.

Ove subote, od 10 – 19 sati održava se ELLE Boutique u jedinstvenom ambijentu Hrvatskog glazbenog zavoda. Prekrasna zgrada Hrvatskog glazbenog zavoda, 144 godina stara „kuća u kojoj stanuje glazba“, ali i kuća u kojoj su snimljene mnoge modne priče domaćih dizajnera, pretrpjela je velika oštećenja u potresu ove godine, pa se modno događanje ELLE Boutique odvija pod sloganom #zajednozahrvatskiglazbenizavod te ima dobrotvornu notu jer će magazin ELLE kao organizator s dizajnerima izdvojiti dio sredstava za obnovu HGZ-a.

Posebnom iskustvu pridonijet će i Društveni komorni ansambl Hrvatskog glazbenog zavoda te vokalistica Dora Dora koji će svojim glazbenim nastupima uveličati ELLE Boutique, a više o glazbenom programu pročitajte u nastavku.

Društveni komorni ansambl Hrvatskog glazbenog zavoda djeluje od 1999., a trenutno ima petnaestak članova, većinom glazbenih amatera sa srednjoškolskim glazbenim obrazovanjem. Pod umjetničkim ravnanjem pijanistice i profesorice klavira mr. art. Vesne Šepat Kutnar nastupaju kao solisti na raznim instrumentima, u pratnji klavira ili uz orkestar te u manjim komornim sastavima. U subotu će uz klavirsku pratnju Vesne Šepat Kutnar nastupiti Tereza Gabrić mezosopran, Ante Topić, tenor, Ivica Slobodić, saksofon te Luka Goletić, gitara, klavir i glas.

Raspored nastupa na ELLE Boutiqueu:

10:45h
Tereza Gabrić mezosopran
Vesna Šepat Kutnar, klavir

12:45h
Dora Dora
Tomislav Parmać, klavir

14:45h
Ante Topić tenor
Vesna Šepat Kutnar, klavir

15:45h
Ivica Slobodić saksofon
Vesna Šepat Kutnar, klavir

16:45h
Luka Goletić gitara, klavir i glas

Vokalistica Dora Dora prvostupnica je sociologije koja svoje slobodno vrijeme veže uz glazbu i umjetnost. Iza sebe ima uspješno odrađenu audiciju i upis na British&Irish Modern Music Institute u Berlinu kojeg će pohađati slijedeće jeseni. Redovita je polaznica “musical” programa škole pjevanja Husar&Tomčić s uspješno završenom radionicom njujorške “The American Academy of Music and Dramatic Arts”. Doru će pratiti Tomislav Parmać, pijanist, korepetitor. Dora Dora nastupit će u 12:45 s jazz klasicima Dinah Washington “What a Difference a Day Makes”, Elle Fitzgerald “Cheek to Cheek”, Billie Holiday “All of Me”, “You Know I’m No Good” Amy Winehouse i “Dream a Little Dream” Doris Day.

Pridružite nam se na cjelodnevnom modnom druženju, uživajte u glazbi uživo i podržite domaću modu i obnovu Hrvatskog glazbenog zavoda! Dođite na Elle Boutique 7. studenoga, od 10 do 19 sati u Hrvatski glazbeni zavod u Zagrebu (Gundulićeva 6)!

Događanje će se održati uz pridržavanje epidemioloških mjera i preporuka, pri čemu se vodi evidencija i regulira broj posjetitelja u prostoru.

S obzirom da je događanje otvoreno od 10 do 19 sati, bit će omogućen siguran protok svih posjetitelja, a ulaz se ne naplaćuje.

Pročitajte i...

Moda i glazba uvijek su išli zajedno: Elle i modni dizajneri donirali sredstva Hrvatskom glazbenom zavodu

Magazin Elle uručio je Hrvatskom glazbenom zavodu donaciju u financijskim sredstvima koja su uprihodovana na jesenskom izdanju Elle Boutiquea 2020. godine, prodajom odjevnih artikala s potpisom domaćih dizajnera i pod sloganom #zajednozahrvatskiglazbenizavod i #zajednozadomaćumodu - s ciljem obnove zgrade HGZ-a oštećene u razornom potresu prošle godine.

Kako smo se proveli na modnom događanju jeseni

Jesenski ELLE Boutique održao se u subotu u nenadmašnom prostoru Hrvatskog glazbenog zavoda

Najglamurozniji ELLE Boutique dosad je u punom jeku

Svratite u Hrvatski glazbeni zavod po najbolje kreacije i na (odgovorno) modno druženje s dizajnerima!

Online panel: „Apokalipsa… but make it fashion!“

Pogledajte Zoom panel u povodu ELLE Boutiquea o izazovima s kojima se modni svijet suočava ove turbulentne godine, iskustvima nekih od vodećih domaćih dizajnera i modnih znalaca te prognozama za vedriju budućnost

Neočekivani spoj fotografije i mode u torbama Bags by Kristina

Jedinstvene komade koji kombiniraju modu i fotografiju na posve drugačiji način pronađite na jesenskom ELLE Boutiqueu!

Kamo za vikend? Na ELLE Boutique, naravno!

Najbolje modno događanje ove jeseni sutra je u Zagrebu - ELLE Boutique u Hrvatskom glazbenom zavodu! Dođite od 10-19 h na ekskluzivno druženje s vodećim domaćim dizajnerima i kupite originalne kreacije po promotivnim cijenama!

▲ Povratak na vrh