ELLE Style Combo: TV serija + pidžama

06.11.2019.

Raskošne pidžame uparili smo sa serijama o jakim ženama

Killing Eve + pidžama PRADA

Nedavno se Oksana Astankova, zvana Villanelle, našla na vrhu ljestvice junaka serija koje su utjecale na modu. Sama visoka pozicija je zaista bila neizbježna ako uzmemo u obzir da antagonistica (i protagonistica našeg srca) Jodie Comer ide na zadatke u haljinama Molly Goddard i Alexandera McQueena, odijelima od brokata Dries van Notena i u jaknu Chloe. Preporučujemo vam da trendi akcijsku priču o sukobu dviju snažnih žena pratite na isti spektakularan način – na primjer, u pidžami Prada zasnovanoj na knjizi “Frankenstein” Mary Shelley. Villanelle approved!

Why Women Kill + Pidžama OLIVIA VON HALLE

Novi projekt scenarista “Desperate Housewives” Marka Cherryja govori o tri epohe odjednom: 1960-ih, 1980-ih i sadašnjosti. Najspektakularnije kombinacije nosi lik Lucy Liu iz 1980-ih: na primjer, ona nosi haljinu izrađenu od vintage tkanine, Yves Saint Laurent i vintage Givenchy. Pidžamu smo pronašli kod Olivije von Halle u kojoj je lako zamisliti elegantnu Simone: prvo, leopard print jedan je od glavnih znakova osamdesetih, a drugo, zamislite kako bi dobro smaragdna boja izgledala na pozadini lila zidova u kući heroine.

Fleabag + pidžama LESET

“Fleabag” je osmislila glumica i scenaristica Phoebe Waller Bridge – ona je također igrala glavnu ulogu u seriji: stanovnica Londona, koja vodi mali kafić i pokušava zavesti svećenika. Fleabag je ranjiva, ne uvijek samopouzdana, ali vedra i duhovita. Gledajte na njezine ekscentrične avanture u Lesetovoj udobnoj prugastoj pidžami.

The Marvelous Mrs. Maisel + pidžama The Sleeper

Treća sezona “The Marvelous Mrs. Maisel ” počinje 6. prosinca, a ako niste pogledali sjajnu seriju o stand-up komičarki 1950-ih, vrijeme je da je upoznate. Miriam “Midge” Maisel u izvedbi Rachel Brosnahan može vas naučiti ne samo ironiji i samo-ironiji, već i sposobnosti odijevanja raskošno u teškim vremenima poslije razvoda kad joj u životu nikako ne ide. Gledat ćemo nove epizode njezinih avantura u pompoznim pidžamama s ukrasima  marke The Sleeper.

The Sleeper

 

Piše: N.B.
Fotografije: Profimedia/Instagram/Products

Pročitajte i...

Stilska inspiracija: Zendaya

Predivna, talentirana i tako stylish!

Par odličnih ideja za savršen look u prijelaznom razdoblju

Veliko finale zimskih sniženja donosi trendove koji traju dulje od jedne sezone

Modna inspiracija: 'Doktor Živago'

Suvremena modna interpretacija književnog i filmskog klasika

Iskopirat ćemo ovaj modni dodatak od Charlize Theron i Irine Shayk

Bijele čizmice apsolutni su hit za suho vrijeme, pitanje je samo - glomazne ili elegantne?

Sedam genijalnih serija koje su prije prikazivanja umalo otkazane

Na jednom smo mjestu okupili drage nam serije koje su prije prikazivanja umalo otkazane

▲ Povratak na vrh