Etna Maar ima novu capsule kolekciju koja slavi slobodu

etna maar
09.04.2021.

'Tvoje srce je slobodno. Imaj hrabrosti slijediti ga'- kaže Malcolm Wallace svom sinu Williamu u filmu Braveheart, a u tome je dizajnerica Andrijana Subotić Pjajčik pronašla svoje nadahnuće

Slijedeći svoje srce, dizajnerica Andrijana Subotić Pjajčik je posegnula u najsnažniju inspiraciju – slobodu – i kreirala za svoj brend Etna Maar proljetnu capsule kolekciju koju je nazvala Braveheart.

‘Borba za različite dimenzije slobode odvija se u nama tijekom cijelog života, a zadnja godina obilježena je borbama na mnogo razina. Borimo se da ostanemo zdravi u tijelu i duhu, borimo se za egzistenciju, ljudska prava… Ta nasušna težnja ka slobodi inspiracija je za moju Braveheart kolekciju, a u nju je utkana i borba za oslobađanje prirode od ljudske agresije’ – kaže Andrijana Subotić Pjajčik.

Nesputanost i sloboda pokreta naglašene su u cjelokupnom stvaralaštvu Andrijane Subotić Pjajčik pa tako i ovoj proljetnoj capsule kolekciji koja donosi ključne komade, iznimno funkcionalne i stilski bezvremenske.

Slow fashion je Andrijanin izbor od samih početaka dizajniranja odjeće i njene su kreacije uvijek osmišljavane s namjerom da nadilaze modne trendove i izrađivane u visokoj kvaliteti kako bi bile dugovječne.

Ovog puta dizajnerica je otišla korak dalje: cijelu kolekciju je izradila od postojećih resursa koji su i danas aktualni – kvalitetnog lana i pamuka u trendovskim bojama stoga je kolekcija i ujedno limited edition, a torbe u obliku srca napravila je od eko kože.

Cijela kolekcija dostupna je na web shopu www.etnamaar.com

Foto: Matej Dokić

Model: Ivana Vukušić

Make up: Profokus

Cipele : Hogl

Pročitajte i...

charlie design

Nepresušan imaginarij Charlie _ Mare Milin donosi najnoviju modnu poslasticu

Kampanja Proljeće _ Ljeto 21 predstavljena je kao modni editorijal, jer je Lori zaljubljenik u modne editorijale s konceptom, a Mare je autorica nebrojenih editorijala pamtljivih po svom izričaju.

Povratak trenda koji nam pomaže da narastemo u trenu: Platforme

Fetiš koji obožavaju modni dizajneri i pop zvijezde

Retro drama za suvremen modni statement

Velike kragne za outfite za pamćenje

bella hadid

Skače, radi akrobacije: Kako se Bella Hadid snašla kao kaskaderka u novoj Muglerovoj reviji

'Obećavam da od Muglera nećete vidjeti dosadnu modu!', tvrdi kreativni direktor Casey Cadwallader

Modni film koji donosi dašak 'Casablance' i nastup Janelle Monáe za opuštanje na kraju tjedna

Ralph Lauren predstavio je novu kolekciju videom koji nam nudi prijeko potreban modni eskapizam

Sve proljetne modne kombinacije koje trebamo pronašli smo na jednoj adresi

Sve trendove s modnih pista - od košulja-jakni, preko romantičnih haljina do statement komada za ležeran look na jednom mjestu. Rezervirajte ovo proljeće za Reserved!

▲ Povratak na vrh