Koja je kultna torba dobila novi oblik i novi logo?

26.09.2019.

Koje se sve promijene događaju u slavnome brendu?

U sklopu prezentacije u Milanu, Furla je goste upoznala ne samo s kolekcijom proljeće-ljeto, već i s novim logotipom marke, kombinirajući obrise luka Portici i aluziju na Fondazione Furla. Upoznavanje s elegantnim i sofisticiranim novitetima počelo je u Palazzo Isimbardi: gosti su šetali nadrealnim dvoranama ljetnikovca kako bi otkrili nove verzije ikoničnih modela – Furla 1927, Furla Pillow i Furla Piper.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FURLA (@furla) on


Furla 1927, predstavljena u svim bojama duge, donosi moderan pogled na klasični dizajn i prvi model torbe u kojem je luk Portici postao dio dizajna. Furla Pillow je varijacija Furle 1927. izrađena od ultra-meke kože u mekim pastelnim bojama. Usput, ovaj model ima bočne umetke, koji nisu samo dizajnerski element, već imaju i funkcionalnu vrijednost – povećavaju sam kapacitet torbe. Torba Furla Piper postala je kvintesencija Furlinog promišljenog kultnog stila. Nova je torba okrunjena metalnim logotipom sa zakrivljenom bravom, u obliku luka. U nastavku otkrijte najnovije modele:

 

Piše: N.B.
Fotografije: Instagram/Furla

Pročitajte i...

Komadi iz Topshopa koje definitivno trebamo za ljetnu sezonu

10 nužnih nadopuna našoj ljetnoj garderobi

Retro badići u kojima ćete se osjećati kao holivudska diva

Pronašli smo nekoliko modela kupaćih kostima koji nas asociraju na zlatno doba Hollywooda i ljetni look koji su njegovale slavne ljepotice poput Grace Kelly i Brigitte Bardot…

Shopping vodič: smeđe sandale

Obavezni komad ove ljetne sezone

15 laganih košulja za prebaciti preko badića

Et voilà: savršeni ljetni look

▲ Povratak na vrh