Koja je kultna torba dobila novi oblik i novi logo?

26.09.2019.

Koje se sve promijene događaju u slavnome brendu?

U sklopu prezentacije u Milanu, Furla je goste upoznala ne samo s kolekcijom proljeće-ljeto, već i s novim logotipom marke, kombinirajući obrise luka Portici i aluziju na Fondazione Furla. Upoznavanje s elegantnim i sofisticiranim novitetima počelo je u Palazzo Isimbardi: gosti su šetali nadrealnim dvoranama ljetnikovca kako bi otkrili nove verzije ikoničnih modela – Furla 1927, Furla Pillow i Furla Piper.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FURLA (@furla) on Sep 24, 2019 at 3:03am PDT


Furla 1927, predstavljena u svim bojama duge, donosi moderan pogled na klasični dizajn i prvi model torbe u kojem je luk Portici postao dio dizajna. Furla Pillow je varijacija Furle 1927. izrađena od ultra-meke kože u mekim pastelnim bojama. Usput, ovaj model ima bočne umetke, koji nisu samo dizajnerski element, već imaju i funkcionalnu vrijednost – povećavaju sam kapacitet torbe. Torba Furla Piper postala je kvintesencija Furlinog promišljenog kultnog stila. Nova je torba okrunjena metalnim logotipom sa zakrivljenom bravom, u obliku luka. U nastavku otkrijte najnovije modele:

 

Piše: N.B.
Fotografije: Instagram/Furla

Pročitajte i...

Shopping vodič: smeđe sandale

Obavezni komad ove ljetne sezone

15 laganih košulja za prebaciti preko badića

Et voilà: savršeni ljetni look

Želite li saznati najčuvaniju tajnu u svijetu mode?

Imamo za vas pozivnice za najekskluzivniju shopping zajednicu

Robbie Williams priznao svoje šopingholičarske sklonosti

Nakon što je slavni britanski pjevač otkrio koliko je potrošio na automobile koje nikad nije vozio, manje nas peče savjest zbog svih onih cipela s visokom petom koje smo kupile a nikad prošetale...

Satenske midi suknje i ove su sezone in

Najljepše satenske suknje iz highstreet i dizajnerske ponude

▲ Povratak na vrh