Gagina modna straža

07.01.2016.

Lady Gaga i V Magazine zajedno su pripremili savršenu modnu poslasticu

V magazine nam je za početak godine pripremio pravu vizualnu poslasticu.

Novi broj časopisa tiskan je sa šesnaest različitih naslovnica, a kao gost urednik pojavljuje se Lady Gaga. Ona je za tu priliku odabrala svoju „modnu stražu“, odnosno umjetnike i ikone koji ju u modnom smislu najviše inspiriraju.

Daphne Guinness, Steven Klein, Karl Lagerfeld, Hedi Slimane te pokojni Alexander McQueen i Isabella Blow zajedno čine zanimljiv kolaž ličnosti i modnih priča koji će zasigurno oduševiti čitatelje. Većinu naslovnica snimio je Steven Klein, a jedino su Karl Lagerfeld i Hedi Slimane imali zadatak fotografirati jedan drugoga.

 

Karl Lagerfeld

 

Njih se dvojica već dugo znaju, još od vremena kad je Slimane dizajnirao za Dior Homme i svojim fenomenalnim dizajnom potaknuo Lagerfelda na dijetu. „Shvatio sam da moram smršaviti želim li nositi njegovu odjeću,“ priznao je Lagerfeld i dodao kako je odonda vjeran Slimaneovom dizajnu. Budući da su obojica vrsni fotografi koji redovno snimaju reklamne kampanje za svoj dizajn, odlično su se snašli i u ovom zadatku.

Piše: Maja Karnik
Foto: V Magazine

Pročitajte i...

Prava imena holivudskih celeba

Milena Markovna, William Bradley i Stefani Joanne Germanotta. Nemate pojma tko su ti ljudi? Pa zapravo imate. Mila Kunis, Brad Pitt i Lady Gaga nisu se oduvijek zvali kako se zovu danas!

Provedite dan kao Choupette Lagerfeld, Karlova obožavana mačka

Nova igrica dostupna je na službenoj stranici Karla Lagerfelda

Neki posve drugačiji Fendi kroz objektiv Nicka Knighta

Era editorijala nakon Karla Lagerfelda

ELLE Countdown: 10 trenutaka na modnoj pisti koji su obilježili ovo desetljeće

Ako ste propustili ove ključne momente, vjerojatno ste prespavali dekadu!

▲ Povratak na vrh