Genijalan Instagram izazov kuće Helmut Lang

12.05.2020.

Još jedan u nizu fantastičnih načina za skratiti vrijeme u izolaciji

Kako bi zaokupio kreativce u karanteni, tim kuće Helmut Lang predstavio natjecanje za dizajn T-shirta, a na temu “stay home”.

U samo par dana zaprimili su 2,250 prijava iz cijelog svijeta od nadobudnih dizajnera starosnih skupina od 4 do 70 godina. Njihov tim odabrao je 14 finalista, a 3 dizanja koji skupe najviše lajkova u 48 sati, odnosno do sutra u 10 ujutro, pobjeđuju! Ti će sretnici imati čast da se njihov dizajn nađe u kolekciji Helmuta Langa.

U nastavku vam donosimo galeriju finalista, a ako želite nekome dati svoj glas, uputite se na službeni insta profil Helmuta Langa.

Piše: Lana Harjaček

Fotografije: Instagram

Pročitajte i...

Ljubav “na relaciji” – u doba korone

Fotoreportaža od Švedske do Hrvatske

Recite zbogom fashion kalendaru na koji ste navikli

Saint Laurent i Gucci podvukli su crtu

Ne želite se baš sasvim vratiti «u normalu»? To je normalno

Tjeskoba izolacije splašnjava, ali ju zamjenjuje tjeskoba povratka u normalu, koji nije niti povratak, niti posve normala… Zašto nam ne postaje lakše?

Lipanjski Elle je stigao na kioske

A u njemu su odgovori na sva pitanja koja trenutno intrigiraju ljubitelje mode: kako je pandemija utjecala na taj biznis, što budućnost donosi fashion branši i, naravno, što ćemo nositi ovog ljeta. U novom broju čeka vas pregršt odličnih priča i ekskluzivnih intervjua, hit trendovi sezone, modni editorijali koji “mirišu” na more te učinkoviti beauty trikovi za osvježen i pomlađen izgled. Modni imperativ glasi: seksi minimalizam!

Znate li što je Eva Chen pose?

#ootd na Evin način!

Shopping vodič: Tie-dye ili službeni uzorak korona sezone

Čini se da su se sve influencerice i svi celebrityiji spontano uskladili oko službene uniforme korona sezone

▲ Povratak na vrh