Genijalna kolekcija torbica posvećena snažnim ženama

12.12.2019.

Kolekcija s potpisom brenda Olympia Le-Tan

Poznata po torbicama koje podsjećaju na knjige, dizajnerica Olympia Le-Tan izbacila je novu kolekciju imena “Powerful Women” koja je inspirirana ženskim narativom, a koja u fokus stavlja snažne žene, bile one stvarne ili tek produkt fikcije.



View this post on Instagram

Say hello to our new limited edition capsule inspired by some inspiring female narratives. EXCLUSIVE TO @modaoperandi !!!

A post shared by Olympia Le-Tan (@olympialetanofficial) on

Statement torbice s potpisom Olympije Le-Tan, u prepoznatljivoj formi knjige, čine ekskluzivnu kolekciju za Modu Operandi, a radi se o izrazito limitiranoj ediciji. Linija se sastoji od 12 modela torbica, a svaka od njih limitirana je na samo 16 komada. Olympia Le-Tan ovoga je puta odlučila kolekciju posvetiti ženama koje su obilježile povijest. Jedna od snažnih žena čiji je lik, s prepoznatljivim bobom i sunčanim naočalama, ukrasio torbicu Olympije Le-Tan je urednica američkog Voguea Anna Wintour i simbol modnog izdavaštva, a na jednom od modela zasjala je i sutkinja Vrhovnog suda Ruth Bader Ginsburg uz riječi “FIGHT FOR THE THINGS YOU CARE ABOUT.” Američka glumica i model Lucille Ball pojavljuje se kao lik na jarko crvenoj torbici, a legendarna kraljica drevnog Egipta, Kleopatra, izgleda kao heroina nekog filmskog postera.

 

Naslovnice knjiga ženskih autora “To Kill a Mockingbird”, “Little Women” i “Jane Eyre” također su ovjekovječene kao dio kolekcije “Powerful Women” što će zasigurno zapeti za oko ljubiteljicama književnosti među fashionisticama. Torbice iz ove limitirane kolekcije već su dostupne na platformi Mode Operandi, a cijene se kreću od 870 do 1,385 dolara.

Piše: T.L.

Fotografije: Press, Instagram

Pročitajte i...

Klasične torbice kojima nećete moći odoljeti - na sniženju!

Počastite se jednom od top 5 torbica iz Carpise po sniženim cijenama

Izložba zbog koje već planiramo buduća putovanja

Omiljeni modni detalj dobio pažnju kakvu zaslužuje

ELLE Book Club – što čita Emily Ratajkowski?

Glumica i modelka pored besprijekornog stila ima i sjajan ukus kada je riječ o književnosti, a na njezinom popisu feminističke literature pronašle smo nekoliko fantastičnih naslova

ELLE Book Club: 3 fantastične knjige suvremenih Crnih autorica

Update za ljetnu lektiru: hit romani iz izbora suvremenog kontrakanona

▲ Povratak na vrh