Giambattista Valli haute couture kolekcija u ponedjeljak je bila dostupna baš svima!

22.01.2020.

Držimo fige da i druge velike kuće uskoro naprave nešto slično!

Nakon velikog uspjeha suradnje sa H&M-om, kad su njegove predivne kreacije napokon mogli priuštiti i oni koji nemaju budžet holivudskih zvijezdi, modni dizajner Giambattista Valli opet je učinio nešto čime se približio široj publici. Naime, umjesto revije na službenom kalendaru couture tjedna mode, Giambattista je priredio izložbu, otvorenu svega 3 sata- od 20-23 sati proteklog ponedjeljka.  No, umjesto da pozove samo odabrane predstavnike struke- buyere i modne novinare, te najvjernije klijentice, kao što je uobičajeno na ovakvim eventima,  Giambattista je poziv uputio svim fanovima svoga dizajna. Tko god se jučer navečer bio zatekao u Parizu te želio pogledati ova umjetnička djela izbliza, jednostavno se morao uputiti do sjedišta Giambattistinog couture ateliera, na prestižnoj lokaciji Place de Concorde. Sve uzvanike simpatični  Giambattista osobno je proveo kroz kolekciju pa je ovo uistinu bila jedinstvena prilika vidjeti kreacije visoke mode iz bliza, rezervirane inače samo za najimućnije klijentice, te upoznati slavnog dizajnera.

Nažalost nismo uspjeli organizirati last minute posjet Parizu te vidjeti izložbu uživo, ali sudeći po Instagram fotkama sretnika koji su je uspjeli pohoditi, izgleda kao da je bilo jako zabavno! Valli je izbacio i popratni lookbook čije fotografije možete pogledati u nastavku. Ako pratite dizajnerov rad, zasigurno ćete biti oduševljeni kreacijama, jer su svi magični Giambattistini elementi prisutni su i u ovim modelima- voluminozni krojevi, cvjetni printevi i ukrasi, divne kombinacije boja. Nas su dodatno oduševili i ukrasi na glavi- začudni hibridi između šešira i maski, ukrašeni perjem.

Mi već planiramo posjet Parizu u srpnju, kada će se održati slijedeći Couture fashion week! Ako Giambattista i slijedeće sezone priredi nešto ovome slično, svakako želimo biti prisutni!View this post on Instagram

Fabulous fashion exhibition from Giambattista Valli Haute Couture Spring /Summer 2020♥️♥️ @parisfashionweek

A post shared by Suna Moya (@sunamoya) on

Piše: J.R.

Fotografije: Instagram

Pročitajte i...

Jesenske kombinacije za romantičare sa stavom!

Vidjeli ste te parove… ona nosi chic oversized košulju na kožne hlače i čizmice, a on vestu, traperice i tenisice. Zagrljeni prolaze kroz grad u nekom svom ritmu i izgledaju vrlo zaljubljeno i vrlo stylish. I uvijek se pitate kako se uspijevaju tako uskladiti i gdje nalaze te statement komade.

Punk meets poetry - nova kolekcija Andreas Kronthaler for Vivienne Westwood

Vizija održive mode i esencijalnih komada u novoj kolekciji Vivienne Westwood.

Nekoliko haljina s Dior Haute Couture prezentacije- hot or not?

Jesu li se u Dioru ipak mogli malo više potruditi?

Merci et au revoir: Gaultierov grand finale

Oproštajna revija jednog od najvećih

▲ Povratak na vrh