Gigi Hadid za Topshop

Gigi Hadid
29.07.2015.

Lijepa Amerikanka kao novo lice kultnog britanskog brenda zamijenila je Caru Delevingne

Mlada američka manekenka, Gigi Hadid ne može se obraniti od poslovnih angažmana. Nakon snimanja spota s Calvinom Harrisom i prestižnog beauty ugovora, na red je došao i kultni britanski high street brend Topshop.

Nakon što su s brendom ugovore potpisale Jenner sestre i pjevačica Ciara, red je došao i na Gigi. Lijepu manekenku tako možemo vidjeti na nedavno objavljenim fotografijama iz kampanje za jesen 2015. koje dokazuju kako je ova suradnja bila pun pogodak.

Proteklih nekoliko sezona odjeću britanskog brenda predstavljala je Cara Delevingne, britanska it-djevojka i supermodel. Sukladno širenju poznatog modnog lanca na međunarodno tržište, nije iznenađujuće što su za novu kampanju odabrali rođenu Kalifornijku koja je svojim cool i sofisticiranim stilom unijela svježinu u brend koji je prošle godine proslavio 50. rođendan.

Fotografije: Profimedia

Pročitajte i...

Najuzbudljivije celebrity bebe 2020. godine

Koji cool zvjezdani parovi u tekućoj godini očekuju prinovu?

Prava imena holivudskih celeba

Milena Markovna, William Bradley i Stefani Joanne Germanotta. Nemate pojma tko su ti ljudi? Pa zapravo imate. Mila Kunis, Brad Pitt i Lady Gaga nisu se oduvijek zvali kako se zovu danas!

Brend koji obožavaju sestre Hadid i Celine Dion predstavio je odličnu novu kolekciju!

Ksenia Schnaider oduševila svojim genijalnim reinterpretacijama klasičnoga jeansa

Kendall i sestre Hadid u divnoj Burberry kampanji

Je li ovo "it" kampanja sezone proljeće/ljeto 2020.?

▲ Povratak na vrh