Givenchy ove jeseni slavi eleganciju!

24.09.2019.

Nova kolekcija za hladnu sezonu

Modna kuća Givenchy izbacila je novu modnu kampanju namijenjenu kolekciji jesen/zima 2019. Kolekcija nosi naziv “Winter of Eden” i slavi eleganciju kao osnovnu maksimu pariškog brenda bogate tradicije.

Kolekcija “Winter of Eden” djelo je kreativne direktorice Clare Waight Keller, koja je novom kolekcijom fantastično pokazala koliko se elegancije i profinjenosti krije u najfinijim materijalima te vještini i pedantnosti krojenja, vrijednosti od koje Givenchy nikada nije odustao.

 

 

Predivni zimski kaputi, sakoi, večernje haljine, pletiva, torbe te muška i ženska odijela s daškom retro chica čine novu Givenchy kolekciju za hladnu sezonu naprosto neodoljivom.

 

 

Fotografije kampanje svojim je objektivom uhvatio renomirani fotograf Craig McDean, a kao zaštitna lica pojavljuju se modeli Adut Akech i Henry Kitcher.


Volite li profinjenu, pomalo klasičnu eleganciju s pregršt bezvremenskih odjevnih komada i modnih dodataka, nova kolekcija iz radionice modne kuće Givenchy kao stvorena je za vaše garderobe.

 

Piše: T.L.
Fotografije: Givenchy

Pročitajte i...

Odvažna kombinacija boja koju ćemo ove hladne sezone obožavati

Inspiracija s modnih pisti za kombinacije u kojima je nemoguće proći neprimijećeno

Konačno znamo tko je novi kreativni direktor kuće Givenchy

Francuska luksuzna kuća predstavila je nasljednika Clare Waight Keller

Što čeka Givenchy nakon odlaska Clare Waight Keller?

Igra modnih glazbenih stolica nastavlja se unatoč trenutnoj situaciji!

▲ Povratak na vrh