Harry Styles u modu vraća jedan klasik

14.05.2021.

Harry opet pomiče granice muške mode i nosi klasik koji su obožavale holivudske i glazbene dive

Nedavno sam ponovno pogledala onu epizodu ‘Prijatelja’ u kojoj Joey otkriva čari torbice. Prvo ju je nosio na audiciji, kako bi se doimao sofisticiranije, ali uviđa da u njoj može nositi čitav spektar stvari koje su mu potrebne kroz dan, uključujući i omiljene sendviče. Cijelo se to vrijeme suočava s ruganjem prijatelja koji ga podbadaju zbog njegove ‘nemuževne’ torbice, a i spomenuta audicija završi kao neuspjeh, jer je Joey (istina, pomalo neprofesionalno) stao u obranu torbice i svog prava da je nosi.

Joey je možda svojevremeno bio neshvaćena modna ikona, ali čini se da danas ipak imamo više razumijevanja za one modno napredne, pogotovo kada se radi o (našem celebrity crushu) Harryju Stylesu.

Pjevač i glumac je na nedavnu dodjelu glazbenih nagrada Brit Awards, gdje je osvojio nagradu za najbolji singl, došao u Guccijevom odijelu iz najnovije kolekcije i s kožnom torbicom s ručkom od bambusa.

Taj klasičan model Gucci je počeo proizvoditi nakon Drugog svjetskog rata, zbog manjka nekih materijala poput kože, te su počeli uvoziti bambus iz Japana kako bi izradili lakirane drške. Tijekom posljednjih 70-ak godina, torbice s ručkom od bambusa nosile su brojne zvijezde: od Elizabeth Taylor i Ingrid Bergman, do Beyonce i sada – Harryja Stylesa.

Harry je svojim modnim odabirima još jednom pokazao kako su tanke i arbitrarne granice muške i ženske mode i dokazao kako neke torbe muškarcima mogu dati notu sofisticiranosti.

Piše: Kristina Stakor

Foto: Profimedia, Instagram gucci

Pročitajte i...

Lady Gaga se udala!

Ne, ne u stvarnosti već u novom filmu o modnoj dinastiji Gucci

Neodoljivi ljetni uzorak: Jagode

Voćna moda za moćno ljeto

Savršene outfite za nezaboravne uspomene pronašli smo u Varteksu

Ljetna kolekcija s potpisom Varteksa savršen je dokaz da udobnost i ležernost idu rukom pod ruku s dobrim stilom

muški nakit

Biseri odavno nisu rezervirani samo za žene: Ovi muškarci znaju kako ih nositi

Sve više frajera nosi perle i moramo priznati, odlično im stoje!

VENA candy

VENA candy ima nevjerojatno vesele ljetne torbice

Torbice s uzorcima i perlicama možete pronaći u subotu na Elle Boutiqueu

▲ Povratak na vrh