Hoćemo li u ovoj sezoni biti opsjednuti novim Botteginim torbama?

24.02.2020.

Daniel Lee na milanskom tjednu mode predstavio svoju viziju nadolazeće sezone

Kad bismo morali odabrati samo jednog dizajnera i kuću koji su ostavili najveći trag na modnoj mapi prošle godine, bili bi to Daniel Lee i Bottega Veneta. The Pouch torbica dosegla je sumanutu razinu popularnosti, gotovo da nema žene malo dubljeg džepa koja si ju nije priuštila, a statistike govore da je Pouch najprodavanija torbica u povijesti Kering grupacije, prestigavši i kultne modele Guccija i Balenciage. Dodat ćemo samo da Pouch nije bio jedini Bottegin viralni modni dodatak prošle godine, i neke druge torbice i cipele dostigle su zvjezdane visine.

No, prije nekoliko dana Lee je na milanskom tjednu mode predstavio svoju viziju za sezonu jesen/zima 2020. godine, i moramo priznati da nismo baš zinuli od oduševljenja. Kolekcija je, da ne bi bilo nesporazuma, sasvim korektna i sadrži neke zaista lijepe komade koje bismo rado vidjele u svojim ormarima, no nije zadovoljila ogromna očekivanja koja je stvorio hype vezan uz golem uspjeh ove kuće prošle godine. Ipak, u kategoriji Leejevih posljednjih modnih dodataka postoje dva kandidata kojima predviđamo sličnu razinu popularnosti, pod uvjetom da imamo na umu činjenicu da ni Poucheva prva pojavljivanja nije pratio zvuk fanfara. Na prošlotjednoj reviji ukazala su se tako dva modela torbi kojima prognoziramo blistavu budućnost, a prvi je velika clutch torba s jako dugačkim resicama koju smo vidjeli u nekoliko različitih varijanti.

Iako poprilično ekstravagantna, vjerujemo da će ova torba pronaći put do srca malo odvažnijih fashionistica, dok će drugi model, koji je puno klasičniji i praktičniji, sigurno imati masovniji odjek. Riječ je o okruglastom hobo modelu koji je napravljen od prepletene kože, Botteginog zaštitnog znaka.

Ako imate namjeru nabavljati neki od ovih modela i pridružiti se klubu ponosnih vlasnika Bottega Veneta torbi, predlažemo vam da se iz ovih stopa prijavite na waiting listu!

Piše: L.H.

Fotografije: Instagram

Pročitajte i...

Nanny Fine - neočekivana modna inspiracija 2020.

Modnu inspiraciju potražile smo u camp ikoni 90-ih i pronašle komade od umjetnog krzna koji vrište: Miss Fiiiiine!

U ove torbice stane SVE!

Novčanik, ključevi, mobitel, maska, dezinficijens... kao da je Mary Poppins bila inspiracija za ovosezonske torbe jer u njih baš sve stane

Modna odluka sezone: gležnjače - elegantne vs. glomazne

Gležnjače su i dalje omiljeni komad za jesensko razdoblje, a glavna dilema ove sezone jest - odabrati elegantne ili glomazne?

Ovo su najbolji streetstyle lookovi s milanskih ulica

Lookovi koje ćemo kopirati prvom prilikom

Matrix division: izbor najboljih kožnih kaputa

Seksi drama kožnog kaputa ostvaruje svoj puni potencijal u našem shopping vodiču

▲ Povratak na vrh