Hrvatska manekenka Faretta osvanula u britanskom izdanju magazina Vogue

08.08.2017.

U rujanskom izdanju britanskog magazina Vogue pojavljuje se i hrvatska manekenka Faretta i to u objektivu Alasdaira McLellana

Novo rujansko izdanje britanskog Voguea ujedno je i posljednje izdanje koje je uređivala Alexandra Schulman. Njezinu je poziciju sada preuzeo Edward Enninful, prvi muški urednik britanskog Vogue u povijesti, a njegov ćemo prvi broj vidjeti u listopadu. U aktualnom rujanskom izdanju tog magazina smješten je i editorijal jedne od gostujućih urednica Kate Phelan kojeg je snimio legendarni britanski fotograf Alasdair McLellan. U editorijalu se pojavljuju komadi iz aktualnih dizajnerskih kolekcija za jesen 2017. godine, a ispred McLellanovog objektiva stale su Cara Taylor, Kris Grikaite i trenutno najuspješnija hrvatska manekenka u inozemstvu, Faretta. Ovo je još jedan veliki uspjeh za našu manekenku koja je do sada nosila sve najvažnije revije velikih modnih kuća, pojavila se u brojnim kampanjama za kuće kao što su Lanvin i Valentino, kao i na naslovnici japanskog Voguea.

BRITISH VOGUE september Issue 2017. @alasdairmclellan @kphelan123

A post shared by Faretta (@lafaretta) on

Tekst: N.B.
Foto: LaFaretta Instagram

Pročitajte i...

Smak svijeta je blizu: Anna Wintour ne izlazi iz trenirke

Slavna urednica američkog Voguea jednom je navodno konstatirala kako je „Kim Kardashian najgori izum nakon sandala s čarapama“. A onda se predomislila i stavila ju na cover. Simbolički gledano, nova Kim u njezinom životu definitivno je - sportska odjeća!

Bella Hadid i Chiara Ferragni otkrile su Tik Tok

Fashionistice su u izolaciji otkrile Tik Tok

Pogledajte naš izbor najzabavnijih videa koje su kreirale cure iz modnog svijeta

Najuspješnija hrvatska manekenka zablistala u Zimmermannovoj kampanji

Faretta Radić u kampanji za proljeće/ljeto 2020.

Supermodel nove generacije: Hrvatica Faretta zasjala u Milanu

Nova generacija supermodela donosi modne trendove

Hrvatski model u pohodu na Milano

Sara Sorić nastavlja osvajati svjetske modne piste

▲ Povratak na vrh