Ikonična Versace haljina Jennifer Lopez sada je dostupna kao tenisica

22.07.2019.

Versace objavljuje suradnju povodom 50. rođendana pjevačice

Prošlo je gotovo 20 godina otkako je Jennifer Lopez nosila svoju legendarnu Versace haljinu na Grammyje, ali ona se još uvijek može pronaći na naslovnicama brojnih časopisa i listama nezaboravnih modnih kombinacija … i odnedavno na tenisicama.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by CONCEPTS (@cncpts) on

Talijanska modna kuća objavila je suradnju s tvrtkom Concepts kako bi izradili tenisicu inspiriranu haljinom u čast 20. godišnjice njezinog debija na crvenom tepihu i 50. rođendanu Lopez. Zeleni dizajn cipela ima čak i jezik u krem boji inspiriran dubokim dekolteom haljine.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by CONCEPTS (@cncpts) on

U nedavnoj video objavi na njezinom YouTube kanalu, Lopez je otkrila kako se legendarna haljina gotovo nije dogodila. U danima koji su prethodili dodjeli nagrada Grammy, Lopez i njezina stilistica birale su između Versaceove haljine i jedne druge, manje odvažne opcije. Njezina stilistica ju je poticala da odabere drugu haljinu jer je zelena haljina već tri puta bila nošena na crvenom tepihu.

“Uvijek ima toliko izbora. Ali tada smo birali između dvije haljine. Jedna je bila bijela haljina, a druga je bila Versace jungle-print haljina … Obukla sam zelenu haljinu.”, otkrila je J.LO.

Još u lipnju na dodjeli nagrada CFDA, Lopez je otkrila da je nakon Grammyja 2000. godine, zelena postala njezina sretna boja.

 

Piše: N.B.
Fotografije: Profimedia/Instagram

Pročitajte i...

Jennifer Lopez izgleda sjajno u novoj kampanji za Coach

Jesenska kolekcija inspirirana je opusom Jean-Michel Basquiata

7 razloga zašto kupujemo tenisice

Jeste li si nekada postavili to pitanje i shvatili da je odgovor mnogo složeniji od – kupujem ih zato što mi se sviđaju?

Jennifer Lopez izgleda sjajno u novoj Versace kampanji

Inspirirana kultnom haljinom s Grammyja

Best dressed s dodjele nagrada Critic's Choice

Modni izvještaj s glamuroznog eventa

▲ Povratak na vrh