Ima li Brooke Shields dostojnu zamjenu u Irini Shayk?

06.09.2019.

Ruski supermodel ponovno je postao lice američke marke

Bilo joj je tek 15 godina, a Brooke Shields se već 1980. uspjela probiti u svijet mode i filma kao mlada glumica i model. No, kad ju je dizajner Calvin Klein regrutirao da se pojavi u seriji preterano seksi tiskanih i televizijskih oglasa (snimio ih je Richard Avedon) za svoju novu liniju super uskih traperica, postala je gotovo ozloglašena zbog izgovaranja provokativne šale: “Znate što dolazi između mene i mojih Calvinica? Ništa.”

 

Više od trideset godina poslije, nakon odmora sa svojom obitelji u Španjolskoj, ruski supermodel Irina Shayk ponovno je krenula na posao i nastavila razbijati muška srca: manekenka se pojavila oskudno odjevena u reklamnoj kampanji Calvin Klein – koja je posvećena izlasku nove kolekcije Unlocked iz serije #MyCalvins, koja je proslavila Brooke Shields.

U minimalističkim kadrovima koje je snimio poznati nizozemski fotografski dvojac Inez Van Lamsweerde i Vinoodh Matadin, Irina je pozira na klasičnim crno-bijelim fotografijama i kratkom videu s kožnom vrećicom na dugačkom remenu.

 

Piše: N.B.
Fotografije: Calvin Klein

Pročitajte i...

baloner

Kako stilizirati baloner po uzoru na top modele?

Baloner je vječni komad koji ide na apsolutno sve i idealan je za ovo promjenjivo vrijeme, a kako ga nositi ovog proljeća, pokazale su Gigi, Kendall i drugi modeli

michael kors

Supermodeli se okupili povodom 40. godišnjice Michaela Korsa u modnom biznisu

Modnu reviju Michael Korsa u New Yorku nosile su Naomi Campbell, Bella Hadid, Helena Christensen, Irina Shayk...

Isprobajmo 'recept' supermodela: Ove sezone nosimo prugice kao prave fashionistice

Vrijeme je varljivo, odjenite se slojevito! Kako - pokazuju Irina, Gigi, Kendall i Bella

Modna pravila Irine Shayk

Primijetili smo modnu formulu koje se supermodel pridržava

▲ Povratak na vrh