Ima li Brooke Shields dostojnu zamjenu u Irini Shayk?

06.09.2019.

Ruski supermodel ponovno je postao lice američke marke

Bilo joj je tek 15 godina, a Brooke Shields se već 1980. uspjela probiti u svijet mode i filma kao mlada glumica i model. No, kad ju je dizajner Calvin Klein regrutirao da se pojavi u seriji preterano seksi tiskanih i televizijskih oglasa (snimio ih je Richard Avedon) za svoju novu liniju super uskih traperica, postala je gotovo ozloglašena zbog izgovaranja provokativne šale: “Znate što dolazi između mene i mojih Calvinica? Ništa.”

 

Više od trideset godina poslije, nakon odmora sa svojom obitelji u Španjolskoj, ruski supermodel Irina Shayk ponovno je krenula na posao i nastavila razbijati muška srca: manekenka se pojavila oskudno odjevena u reklamnoj kampanji Calvin Klein – koja je posvećena izlasku nove kolekcije Unlocked iz serije #MyCalvins, koja je proslavila Brooke Shields.

U minimalističkim kadrovima koje je snimio poznati nizozemski fotografski dvojac Inez Van Lamsweerde i Vinoodh Matadin, Irina je pozira na klasičnim crno-bijelim fotografijama i kratkom videu s kožnom vrećicom na dugačkom remenu.

 

Piše: N.B.
Fotografije: Calvin Klein

Pročitajte i...

50 nijansi bež: kako Rosie, Irina, Pernille i druge stylish žene nose bež komade

Izabrali smo najbolje tonalne outfite koje ćemo rado kopirati

Max Mara inspiraciju za novu kolekciju pronašla u Jamesu Bondu

Kako poznata modna kuća zamišlja predstojeće proljeće?

Iz New Yorka s ljubavlju: Irina Shayk u casual neon outfitu

Model u ugodnom kašmir hoodiju Falconeri

▲ Povratak na vrh