Imate li u ormaru 190 $ koje ste zamalo bacili?

29.10.2020.

Jeste li se u posljednjem velikom pospremanju ormara skoro riješili komada odjeće koje Gucci smatra posljednjim krikom mode?

Gucci nastavlja u revijalnom tonu provokativnim kampanjama koje imaju viralni odjek. Nakon što su njihovi stajlinzi izazvali hit na TikToku i doveli do globalnog zaključka da svatko može biti Gucci model, posljednjih su dana prašinu podigli svojim poderanim najlonkama koje su se prodavale (i rasprodale?!?) za nevjerojatnih 190 dolara.

Što neke poderane najlonke čini ekskluzivnijima od drugih nismo uspjeli dokučiti, ali možda je na tragu Diet Prada koja je duhovito konstatirala da su “Ripped in Italy”.

Je li to plan održivosti mode koju zagovara Gucci – nositi komad dok se doslovce ne razgradi na nama? Vjerujemo da ne. No izvjesno je da je modna kuća pronašla marketinšku formulu koja se pokazala uspješnom i koja im garantira veliku vidljivost na različitim platformama, a sadrži dosta provokacije, malo humora i dašak luksuza.

Piše: Kristina Stakor

Foto: Instagram diet_prada

Pročitajte i...

Što trenutno nose gotovo sve modne influencerice?

Olivia Palermo i Aimee Song znaju kako izgledati chic!

Prave mačke nose leopard

I ove sezone veliki modni trend su velike mačke. Roar!

10 fantastičnih najlonki za modni statement

Najlonke nikad nisu nudile više opcija

Kako je Harry Styles učinio traper hlačice vrućima

... dok šeće u vrtu i raspravlja o umjetnosti.

Pet fantastičnih knjiga koje su inspirirale modne kolekcije

Moda i književnost se vole: Virginia Woolf x Comme des Garçons, Frankenstein x Prada…

7 najcool kožnih haljina

Inspirirane lookom Zoe Kravitz kao Catwoman istražile smo aktualnu ponudu kožnih haljina koje oblače od glave do pete i nismo se razočarale...

▲ Povratak na vrh