In Vino Veritas – jesenska mini kolekcija modnog brenda Etna Maar

14.09.2020.

Mini kolekcija za sve željne slobode i pokreta

U svijetu u kome je sve više lažnih vijesti, nepovjerenja i podjela, potraga za istinom čini se važnijom nego ikada prije. Kroz svoju jesensku mini kolekciju, u potragu za njom uputila se i modna dizajnerica Andrijana Subotić Pjajčik

Svoju kolekciju baziranu na bojama dozrelog grožđa, idealnu za prijelaz iz ljeta u ranu jesen, dizajnerica je nazvala In Vino Veritas, aludirajući na povezanost čovjeka i prirode, posebice važnu u ovim ne baš jednostavnim, pandemijskim vremenima.

U prepoznatljivom, nekonvencionalnom Etna Maar stilu, modeli su idealni za sve željne slobode i pokreta.

Suradnja s vinarijama Medea, Teraboto, Damjanić i Rossi, na čijim je lokalitetima kolekcija „In Vino Veritas“  snimljena, predstavlja još jedan iskorak modnog brenda poznatog po svojoj inovativnosti i jedinstvenosti – spaja dva, iako na prvi pogled različita, no u svojoj suštini vrlo kreativna svijeta, modni s onim enološkim, koji svojim proizvodima posljednjih godina osvaja ne samo domaće nego i svjetske eno znalce.

Modni brend Etna Maar i dizajnerica Andrijana Subotić Pjajčik mini kolekcijom „In Vino Veritas“ nedvosmisleno potvrđuju da u svakoj interakciji s  prirodom čovjek dobije puno više nego što traži, jer nema ljepše pozornice ljudskom stvaralaštvu od nje!

Tekst: Promo
Fotografije: Igor Emil Horvat

Pročitajte i...

etna maar

Etna Maar ima novu capsule kolekciju koja slavi slobodu

'Tvoje srce je slobodno. Imaj hrabrosti slijediti ga'- kaže Malcolm Wallace svom sinu Williamu u filmu Braveheart, a u tome je dizajnerica Andrijana Subotić Pjajčik pronašla svoje nadahnuće

Ljubav u doba korone

Dizajnerica Andrijana Subotić Pjajčik odlučila je dati svoj doprinos u borbi ljubavi protiv korone i osmislila mini kolekciju vjenčanica upotpunjenu šarmantnim zaštitnim maskama.

Donosimo dijelić atmosfere sa subotnjeg ELLE Boutiquea

Pogledajte kako smo se proveli na prošlotjednom ELLE Boutiqueu!

Pogledajte kako nam je bilo u subotu na ELLE Boutiqueu!

Već odbrojavamo do jesenskog izdanja

Sve za savršeno ljeto? Došećite na ELLE Boutique – sada!

Ljetno izdanje ELLE Boutique upravo teče punom parom u predivnoj oazi Dežmanova prolaza uz fantastični modni dizajn i dizajnerske koktele... Stižete?

Etna Maar vam nudi pet mogućnosti bijega: eleganciju, opuštanje, mir, ljubav i razigranost

Donosimo zanimljivu priču iza nove kolekcije "ESCAPE TO..." koja vas čeka u subotu na ELLE Boutiqueu

▲ Povratak na vrh