Influenceri imaju novo IT mjesto u Zagrebu za snimanje najbolje Instagram fotke

04.11.2020.

adidas je u svom storeu u Ilici postavio genijalan infinity photobooth u kojem su se do sada već snimili hrvatski rukometni reprezentativac David Mandić, poznati domaći influenceri Fran Lauš i Cindy Šoštarić te mnogi drugi

Još samo ovaj tjedan Zagrepčani mogu iskoristiti najbolju kulisu za snimanje jedinstvene Instagram fotke koja je oduševila domaće influencere. Naime, adidas je u svom storeu u Ilici u sklopu adidas COLD.RDY kampanje postavio Infinity photobooth koji sadrži velik broj ogledala koja ostavljaju dojam hladnoće, beskonačnosti i dubine. Sjajne fotke nastale u adidas Infinity photoboothu već su objavili Cindy Šoštarić, Fran Lauš i drugi, a mnogi su i tek najavili svoj dolazak.

Povod zanimljivoj aktivaciji za kupce jest nova adidasova sportska kolekcija – COLD.RDY koja je nedavno stigla u trgovine diljem Hrvatske. Nova kolekcija je idealna za treninge na otvorenom, osigurava vrhunsku izolaciju, napravljena je od prozračnih tkanina i materijala idealnih za hladne i vlažne kišne dane, modernog je izgleda i jarkih boja i ističe se intuitivnim dizajnerskim detaljima. Cijeli asortiman odjeće iz nove COLD.RDY kolekcije, koju nose i hrvatski rukometni reprezentativac David Mandić, influenceri Cindy Šoštarić, Fran Lauš, Lidija Lešić, Drago Pezić, Martina Vuletić, Luciano Plazibat, Josip Kotlar, Luka Skočilić i Magdalena Katić dostupan je u trgovinama diljem Hrvatske.

Za dodatan poklon u adidas trgovinama potrebno je fotku objaviti na društvenim mrežama uz hashtag #JaSamCOLDRDY, obaviti kupnju barem jednog komada iz nove COLD.RDY kolekcije i na blagajni pokazati fotku. Kupci isto mogu učiniti i u adidas storeu u Arena centru u Zagrebu, u City Galleriji u Zadru te u adidas storeovima u Mall of Split i City Center One u Splitu gdje će se umjesto u photoboothu moći snimiti ispred brendiranog ogledala.

Pročitajte i...

Prekidi koji se nagrađuju: Ove godine prekidamo s lošom energijom!

adidas i Muzej prekinutih veza zajedno u projektu 'Breakup with bad energy'

'Izgledaš umorno...' - Bella odgovorila na komentar koji nitko nikad ne želi čuti

U najnovijem izdanju svakodnevne torture nerealnih očekivanja...

Madonnina kći je otvorila Instagram (i nema strpljenja za glupa pitanja o njenoj majci)

Jabuka definitivno nije pala daleko od pop royalty stabla…

Instagram overload? Možda je vrijeme za detox

Kad se osjećate kao da ste se suviše zaplele u društvene mreže, raspetljajte se u nekoliko lakih poteza

Najseksi muškarac na svijetu jednom Instagram objavom slomio mnoga srca

Ima li javnije potvrde ljubavi od Instagram posta?

Nižu se strašne optužbe na račun Alexandera Wanga

Sve više užasavajućih svjedočanstava o predatorskom ponašanju modnog miljenika izlazi na vidjelo...

▲ Povratak na vrh