Iznošeni look tenisica novi je i preskupi trend

08.09.2016.

Biste li nosili ove modele obuće?

Znate onu tvrdnju da se starke ne nose nove već tek kada ih malo ‘prošetate, kada već djeluju kao da su nošene već nekoliko godina?

Je li to dovoljno jak stimulans ostalim brendovima da plasiraju takve modele na tržište, a koji odmah izgledaju dotrajalo?!

Golden Goose

 

Golden Goose smatra da je!

Naime, poznati talijanski brend, iz kojeg stoje Alessandro i Francesca Gallo, upravo proizvodi tenisice koje izazivaju kontroverze. Ovih dana su lansirali nove modele koje su ljudi na društvenim mrežama “pokosili” negativnim komentarima, nazivajući ih obućom za beskućnike!

Poznata njujorška robna kuća Barneys ovih je dana u centru pažnje zbog novog modela koje potpisuje Golden Goose. Riječ je o obući koja izgleda dotrajalo, ofucano, iznošeno, a prodaje se po cijeni od 530 eura! Konzumeristička kultura zaista kreće u novome smjeru.

Fotografije: press

Pročitajte i...

Volite li cipele Högl – kupite ih baš ovaj tjedan!

Od svakog prodanog para cipela tijekom ovog tjedna Högl će 50 kuna uplatiti za obnovu Hrvatskog glazbenog zavoda koji je teško stradao u potresu.

6 kultnih filmova u kojima su kostimografiju radili dizajneri A liste

Neke od najboljih kostimografija u filmskoj povijesti potpisuju Gaultier, Balmain, Chanel...

Predstavljamo Memory box, novu kolekcija branda Cherry Dear

"Zamislite da želite trenutak toliko jako stisnuti i zagrliti, tako da vam nikad ne može pobjeći"

Nadrealizam ima novo ime: kroz ekskluzivan intervju upoznajte Begüm Kiroglu

Njezine komade ručno izrađuju vrsni turski draguljari, zbog čega proizvodnja kolekcije traje od šest do osam mjeseci. Rezultat je spektakularan: svi ti čarobni kukci, kornjače i rakovi, blistave studije egzotičnog cvijeća i fantastična nebeska tijela ispala iz mašte mlade dizajnerice nakita Begüm Kiroglu ostavljaju bez daha svojom ljepotom

▲ Povratak na vrh