Jacquemus dolazi u vaš dnevni boravak kako bi vas naučio sve o modnom biznisu

Online tečaj o modnom biznisu
27.03.2020.

Saznajte sve o online tečaju modne škole IFM

Zahvaljujući koronavirusu, škole diljem svijeta su zatvorene i svoju nastavu prebacuju na online modus rada, a mnoge od njih svoje kurikulume i nastavne sadržaje otvaraju za sve koji su zaintereisrani. Tako je postupio i poznati francuski modni univerzitet Institut Français de la Mode, koji će u suradnji s britanskom platformom Future Learn 30. ožujka lansirati svoj prvi online tečaj. Tečaj “Understanding Fashion: from Business to Culture” bit će besplatan, a bavit će se dualnim pristupom modi, promatrajući istovremeno modu kao kulturološki fenomen i kao dio kreativne industrije. Profesorima s Instituta u predavanjima će se pridružiti brojni stručnjaci iz modnog svijeta koji će dijeliti svoje inpute iz povijesnih, ekonomskih, socioloških i estetskih perspektiva.

Simone Porte Jacquemus bit će jedan od predavača na online tečaju

Među gostima predavačima bit će miljenik fashionistica Simon Porte Jacquemus, kao i Francesca Belletini, CEO kuće Saint Laurent, Sir Paul Smith, CEO LVMH grupacije Sidney Toledano te stručnjaci iz kuća kao što su Chanel, Hermès i Koché.

Ne znamo za vas, ali mi šiljimo olovke, odbrojavamo dane i s velikim uzbuđenjem čekamo povratak u školske klupe. Pridružite nam se u ovoj savršenoj distrakciji i registrirajte se ovdje!

 

Piše: L.H.

Fotografije: Instagram

Pročitajte i...

  Sve Jacquemusove muze

Nakon Gigi i Belle Hadid te vlastite bake, slavni kreator inspiraciju je pronašao u španjolskoj glumici Ursuli Corbero koja je svjetsku slavu stekla glumeći Tokyo u seriji La Casa De Papel

Chanel Cruise kolekcija predstavljena je u virtualnom obliku

Chanel se čvrsto drži tradicionalnog modnog kaledara

Najveća zvijezda Jacquemusovog Instagrama je... njegova baka!

Baka Liline dostojna je zamjena za Bellu i Emily

Recite zbogom fashion kalendaru na koji ste navikli

Saint Laurent i Gucci podvukli su crtu

▲ Povratak na vrh