Jacquemus izbacio 4 nove Le Chiquito torbice za proljeće

03.01.2020.

Novi modeli najpopularnije torbice

Kada je Jacquemus prvi puta predstavio svoju minijaturnu torbicu Le Chiquito malo tko je vjerovao da će (zbog očitog manjka praktičnosti) ona postati globalni hit i svojevrsni statusni simbol. No, upravo to se dogodilo. Sićušna Le Chiquito već sezonama suvereno vlada trendovima, a čini se kako neće tako brzo sići s modnog trona.

Na krilima popularnosti svog “izuma”, Jacquemus je za nadolazeće nam proljeće izbacio još četiri nova modela super popularne Le Chiquito torbice – ukrašene kariranim uzorkom i floralnim motivima u ružičastoj, plavoj i narančastoj boji. Osim boja i motiva, nove Le Chiquito torbice dolaze i u tri različite veličine – originalnoj sićušnoj, nešto većoj Grand i ultra-mini Petit verziji. Printevi na torbama imitiraju teksturu slikarskog platna te se doimaju kao da ih je netko oslikao kistom i vodenim bojama što ih čini pravim nosivim umjetničkim djelom. Nove Le Chiquito torbice već su dostupne za pred narudžbu na platformi LUISAVIAROMA, a cijene se kreću od 272 do 773 američkih dolara.

Piše: T.L.

Fotografije: Instagram, Jacquemus

Pročitajte i...

Volite Jacquemusa? Ova knjiga mora vam biti na wishlisti

Svježa publikacija iz Jacquemusove kreativne radionice

  Sve Jacquemusove muze

Nakon Gigi i Belle Hadid te vlastite bake, slavni kreator inspiraciju je pronašao u španjolskoj glumici Ursuli Corbero koja je svjetsku slavu stekla glumeći Tokyo u seriji La Casa De Papel

Najveća zvijezda Jacquemusovog Instagrama je... njegova baka!

Baka Liline dostojna je zamjena za Bellu i Emily

▲ Povratak na vrh