Jane Birkin obožava dizajn kuće Saint Laurent

31.03.2016.

Nove reklamne kampanje s potpisom Hedi Slimanea

I dok modni svijet s nestrpljenjem očekuje vijesti o njegovoj budućnosti u Saint Laurentu, Hedi Slimane potpuno je posvećen svom poslu.

 

Cara za Saint Laurent

 

Nakon što je odradio Pariški tjedan mode, posvetio se snimanju novih reklamnih kampanja za koje je odabrao zanimljiva lica te je putem twittera objavio vizuale koji u glavnim ulogama otkrivaju Caru Delevingne i Jane Birkin. Pomalo neočekivan, iako sasvim logičan izbor s obzirom da je Slimane u proteklih nekoliko sezona za svoje kampanje često odabirao renomirane glazbene zvijezde poput Joni Mitchell ili Courtney Love.

Pripremila: M.K.
Fotografije: Twitter

Pročitajte i...

Zamjena za ceker koja košta više od kuće: kako je Birkinica postala kolekcionarsko blago

Nepraktične košare koje je nosila Jane Birkin inspirirale su Hermès da dizajnira praktičnu i elegantnu kožnu torbu koja je mnogo više od modnog dodatka

Glumica Charlotte Rampling zvijezda jezivog kratkog filma za modnu kuću Saint Laurent

Nakon opuštajućeg bijega u pustinju, Anthony Vaccarello donosi nam bijeg iz šume

Nova Saint Laurent kolekcija nudi nam bijeg - u pustinju

Modna kolekcija za ljeto 2021. posvećena je slobodi kretanja

Modna inspiracija: Jane Birkin

Zaboravite skupu odjeću, slijepo praćenje trendova i kopiranje street style lookova. Da citiramo Jane: naprosto je nemoguće biti stajliš ako nemate ono osnovno, a to je samopouzdanje

Lateks - od fetiša do mainstreama

Prvo su ga nosili fetišisti, pa zatim zvijezde, a sada se sve češće javlja na modnim pistama. No je li taj sjajan materijal doista tako sexy?

▲ Povratak na vrh