Jedinstveni komadi nakita s hrvatskim potpisom

19.12.2018.

Razmazite se jedinstvenim komadima nikata od visokokvalitetnih materijala

Novom kolekcijom pod nazivom EAT ALL domaći dizajnerski brend My Mon Mon odlučio je razmaziti svoje poklonice jedinstvenim komadima nakita načinjenima od srebra, kirurškog čelika, bakra i mesinga koji dolaze i kao opcija u 18K pozlati, a u kombinaciji sa obrađenim poludragim kamenjem (Ahat, Ametist, Jaspis, crveni Jaspis, Huolit – bijeli kamen, Onyx, Gorski kristal), Swarovski kristalima, sedefom iz školjaka, koraljima i nježnim slatkovodnim biserima u bijeloj, ružičastoj ili antracit nijansi.

Ideja vodilja i inspiracija za kolekciju bila je zaustaviti vrijeme na tren, odahnuti i nagraditi se  jedinstvenim, trajnim i kvalitetnim komadom koji je moguće kombinirati uz eleganciju, ležerniji street look ili pak neki osebujniji osobni stil. Kontekst nakita nije unaprijed određen već se stvara u mikro svijetu svake žene ponaosob.

Nakit ističe osobnost snažne, intelektualno potkovane, a opet ranjive suvremene žene koja njeguje i cijeni ono što voli te tome posvećuje svoje vrijeme.

Često, u današnje suvremeno doba, zbog stalne jurnjave zaboravljamo zastati i uistinu uživati u onome za čime žudimo. A žudimo za upijanjem čari trenutka, nijansi okusa i spektra svega što čini naše biće i gradi naš jedinstveni karakter. Zaboravljamo njegovati i čuvati SEBE i pružiti si sve ono što našu DUŠU čini SITOM. Vođeni idejom hranjenja svoje srži i bića općenito, nastala je kolekcija ‘EAT ALL.’Ovom metaforom, ženama kao ravnopravnim članicama društva My Mon Mon nastoji prenijeti poruku: “Stani, udahni, upij sve oko sebe!”. Dopusti si mir i prostor da se nahraniš svime što te usrećuje.

Tekst: PR

Foto: Matea Bakarić

Cvijeće: Blooming.hr

Pročitajte i...

Najljepši blagdanski pokloni su trajne uspomene

U oceanu ponude božićnih poklona teško je zadržati individualnost i odabrati onaj koji će biti odraz naših misli, želja i emocija. Kako ostaviti potpis, kako darovati nešto posebno, trajno, uspomenu za cijeli život? Odgovor je jednostavan: darujte nakit!

Modna inspiracija: dekadentne 1920-e

Nakon kiše dolazi sunce, a nakon modnog zatišja, prava eksplozija boja, uzoraka i sjaja

Nakit koji bi žene sa stavom voljele pronaći ispod božićnog drvca

Nakit je poklon s kojim ne možete pogriješiti, a Amaranthine ima novu kolekciju koja stavlja naglasak na povezanost s prirodom

▲ Povratak na vrh