Jelena Veljača kao zaštitno lice nove A’marie kampanje

21.06.2017.

Eco-friendly i multifunkcionalni komadi sastavni su dio nove kolekcije poznate dizajnerice

Danas je eco friendly pristup pri dizajniranju jedno od najvažnijih svjetskih pitanja. Mnoga svjetska modna imena zalažu se upravo za njega, a na našoj sceni osobito se po tome ističe Anamarija Brkić. Osim što naglasak stavlja na pomno birane materijale koji su samodrživi, jednako joj je važna i kvaliteta – dugotrajnost  njezinih modela, kako se materijal ponaša nakon niza nošenja, kakav osjećaj pruža na koži i koliko odgovora multifunkcionalnosti njezinih odjevnih komada. U njima je osjećaj uvijek najljepši, oni dozvoljavaju da koža diše, a žena koja ih nosi može funkcionirati cijeli dan bez ikakvih susprezanja.

 

 

 

Upravo opušten i nesputan pristup odijevanju, u kakvom osobito uživamo tokom ljeta, u novoj A’marie kampanji utjelovila je Jelena Veljača, noseći najpoznatije odjevne komade A’marie, stvorene za nošenje od jutra do večeri.

 

 

To su modeli koji mogu funkcionirati neovisno o sezoni, dolaze u više boja  – u boji vanilije, pudera, tamno plavoj i crnoj boji, univerzalne veličine, te se izrađuju od najkvalitetnijih, ekološki održivih materijala, MicroModala i Tencela. Oba materijala su glavnina basic kolekcije A’ by A’marie koja će sada biti u stalnoj ponudi A’marie brenda, u dućanu i na web shopu.

 

 

Radi se o kolekciji koja donosi 19 dobro poznatih modela i još manje poznatih modela koji povezuje multifunkcionalni karakter. Ako volite u svom ormaru imati jasno postavljenu bazu odjevnih kombinacija, ovi modeli će se idealno uklopiti.

 

 

A’ by Amarie basic linija i cjenovno je pristupačnija, no zadržava visoku kvalitetu u skladu s brendom. Cijelu kolekciju možete pronaći u Gundulićevoj 19 ili na A’marie web shopu.

 

Fotografija: John Pavlish
Model: Jelena Veljača
Make-up: Marijana Gluić za Jane Iredale (DermaCare)
Kosa: Zvonimir Franić za salon Franić

Pročitajte i...

Dizajnerica Anamarija Brkić o inspiraciji, majčinstvu i vođenju uspješnog brenda A'marie

Anamarija Brkić u prošloj je godini osjetila negativne utjecaje pandemije na poslovanje, zbog potresa je morala iseliti iz stana, ali godinu će ipak pamtiti po lijepome: postala je mama. Kako se nosi sa svim životnim izazovima, što je najviše veseli, a zbog čega žali otkriva u ekskluzivnom intervjuu za elle.hr

Heroina modernog doba koja razoružava osmijehom i besprijekornim stilom

A'marie ima predivnu novu kolekciju - 'Pretty woman'!

"Krize su teške, ali nas osnažuju"

Inicijativa #spasime koja daje glas žrtvama nasilja u obitelji aktivistički je projekt godine

Jelena Veljača nosi "must have" čizme sezone

Jeleni su šetnje Maksimirom postale svakodnevni ritual, a za svoj boravak na otvorenom bira Ecco Tredtray čizme

10 najzanimljivijih kaputa domaćih dizajnera

Najtopliji komadi na našem zimskom popisu želja

Donosimo dijelić atmosfere sa subotnjeg ELLE Boutiquea

Pogledajte kako smo se proveli na prošlotjednom ELLE Boutiqueu!

▲ Povratak na vrh