Jennifer Lopez će ove godine dobiti CFDA nagradu za modnu ikonu

17.04.2019.

Neke od prijašnjih dobitnica su Naomi Campbell, Rihanna i Beyonce

CFDA će odati počast Jennifer Lopez za njezine doprinose u modi, dajući joj nagradu “CFDA Fashion Icon” na ovogodišnjoj ceremoniji.

 

 

“Stil Jennifer Lopez je hrabar, nesputan i uvijek nezaboravan”, kaže Steven Kolb, predsjednik i glavni izvršni direktor CFDA. “Dizajneri, uključujući mnoge naše CFDA članove, vole je oblačiti za pozornicu i privatne trenutke.”

 

 

Diane von Furstenberg izjavila je u priopćenju, “Jennifer Lopez koristi odjeću kao način izražavanja povjerenja i moći. I dizajneri i obožavatelji se raduju njezinim modnim izjavama.”

 

 

Prethodni dobitnici nagrade CFDA Fashion Icon su Naomi Campbell, Rihanna, Pharrell, Beyonce i pokojna Franca Sozzani. CFDA Awards održat će se 3. lipnja u Brooklyn muzeju.

Trenutno, JLO snima novi film pod nazivom Hustlers, u kojem glumi uz Cardi B, Constance Wu i Lili Reinhart. Dovoljno je reći, J. Lo samo niže uspjehe, a nismo još stigli ni do polovice 2019. godine.

 

Piše: N.B.
Fotografije: Profimedia/Instagram

Pročitajte i...

Što je 'J.Lo efekt'?

Malo zvjezdane motivacije ponedjeljkom...

Želite mladoliku kožu poput J-Lo? Evo nekoliko njenih (i naših) savjeta

Izgleda barem desetljeće mlađe, za što nisu zaslužni samo geni. Jennifer Lopez snimila je video u kojem otkriva tajnu svog mladolikog izgleda.

Pokušava li J.Lo vratiti hlače niskog struka u modu?

Kad je nostalgija za početkom 2000.-ih u pitanju, Jennifer Lopez je prava stručnjakinja

J.Lo, čini se, ne vjeruje u 'casual Friday'

Ne bismo ovo nazvali idealnim outfitom za vruće dane kraj bazena

jennifer lopez

Ben Affleck je bio u pravu kada je rekao da je J Lo 'najradišnija osoba u showbusinessu'

Neki zaista mnogo toga stignu u danu koji traje samo 24 sata: Jennifer Lopez je potpisala višegodišnji ugovor s Netflixom, između ostalog

▲ Povratak na vrh