Josipina ‘Magija’ s potpisom Etne Maar

08.06.2016.

Artistička vizija kultne umjetnice s potpisom domaće modne dizajnerice Andrijane Subotić Pjajčik

Nova pjesma inspirativne umjetnice Josipe Lisac, “Moja Magija“, već je nekoliko tjedana dio domaćeg radijskog etera, baš kao i distopijski video spot koji u prvi plan stavlja atraktivni vizualni potpis osebujne genijalke.

Ovu pjesmu, čiji je tekst napisala Alka Vuica, a glazbu i aranžman Jani Hace, prati emocija univerzalne ljubavi u njenim najljepšim i najtužnijim trenucima, ljubav koja je jača od svega.

 

Etna Maar

 

Upravo je to u video spot inkorporirao redatelj Ljubo Zdjelarović, dok je posebno osmišljeni kostim, koji prati ovu romantičnu priču, jednako uvjerljiv kao i sama emocija stihova.

Josipa Lisac odlučila se za kostimografiju s potpisom Andrijane Subotić Pjajčik, čija je avangardna moda još jednom definirala look glazbenice koja pomiče granice svakim novim performansom, koncertom i pojavom.

 

 

Njihova suradnja tako je ušla u novu fazu i demonstrirala koliko domaći modni dizajn može oplemeniti već jasno definirali stil umjetnika iznimne karizme, neospornog talenta i karijernog uspjeha.

Fotografije: Ljubo Zdjelarović

Pročitajte i...

Etna Maar mističnom kampanjom predstavila novu kolekciju

Dizajnerica Andrijana Subotić Pjajčik koja stvara iza modnog brenda Etna Maar svim poklonicima pomalo mističnog izričaja predstavlja novu kolekciju pod nazivom Illumination

Zavirite u novu kolekciju hrvatskog brenda Etna Maar

Dizajnerica Andrijana Subotić Pjajčik koja stvara iza modnog brenda Etna Maar predstavlja nam novu kampanju za svoj brend nazavnu "Run Etna Run 18"

Nova kolekcija hrvatskog brenda Etna Maar inspirirana "Sumrak" sagom

Nova kolekcija dizajnerice Andrijane Subotić Pjajčik za jesen/zimu 2017./2018. inspirirana je filmskom sagom "Sumrak", čiju mističnu atmosferu prenosi i u ovu modnu priču

Brojni poznati na chic slavlju

Party agencije PRiredba okupio je brojna poznata lica

Josipa Lisac

Josipa Lisac ide na turneju

Nakon dugog niza godina glazbenica će održati, i to krajem rujna, kratku turneju po SAD-u i Kanadi

▲ Povratak na vrh