Josipina ‘Magija’ s potpisom Etne Maar

08.06.2016.

Artistička vizija kultne umjetnice s potpisom domaće modne dizajnerice Andrijane Subotić Pjajčik

Nova pjesma inspirativne umjetnice Josipe Lisac, “Moja Magija“, već je nekoliko tjedana dio domaćeg radijskog etera, baš kao i distopijski video spot koji u prvi plan stavlja atraktivni vizualni potpis osebujne genijalke.

Ovu pjesmu, čiji je tekst napisala Alka Vuica, a glazbu i aranžman Jani Hace, prati emocija univerzalne ljubavi u njenim najljepšim i najtužnijim trenucima, ljubav koja je jača od svega.

 

Etna Maar

 

Upravo je to u video spot inkorporirao redatelj Ljubo Zdjelarović, dok je posebno osmišljeni kostim, koji prati ovu romantičnu priču, jednako uvjerljiv kao i sama emocija stihova.

Josipa Lisac odlučila se za kostimografiju s potpisom Andrijane Subotić Pjajčik, čija je avangardna moda još jednom definirala look glazbenice koja pomiče granice svakim novim performansom, koncertom i pojavom.

 

 

Njihova suradnja tako je ušla u novu fazu i demonstrirala koliko domaći modni dizajn može oplemeniti već jasno definirali stil umjetnika iznimne karizme, neospornog talenta i karijernog uspjeha.

Fotografije: Ljubo Zdjelarović

Pročitajte i...

etna maar

Etna Maar ima novu capsule kolekciju koja slavi slobodu

'Tvoje srce je slobodno. Imaj hrabrosti slijediti ga'- kaže Malcolm Wallace svom sinu Williamu u filmu Braveheart, a u tome je dizajnerica Andrijana Subotić Pjajčik pronašla svoje nadahnuće

In Vino Veritas – jesenska mini kolekcija modnog brenda Etna Maar

Mini kolekcija za sve željne slobode i pokreta

Ljubav u doba korone

Dizajnerica Andrijana Subotić Pjajčik odlučila je dati svoj doprinos u borbi ljubavi protiv korone i osmislila mini kolekciju vjenčanica upotpunjenu šarmantnim zaštitnim maskama.

Donosimo dijelić atmosfere sa subotnjeg ELLE Boutiquea

Pogledajte kako smo se proveli na prošlotjednom ELLE Boutiqueu!

Pogledajte kako nam je bilo u subotu na ELLE Boutiqueu!

Već odbrojavamo do jesenskog izdanja

Sve za savršeno ljeto? Došećite na ELLE Boutique – sada!

Ljetno izdanje ELLE Boutique upravo teče punom parom u predivnoj oazi Dežmanova prolaza uz fantastični modni dizajn i dizajnerske koktele... Stižete?

▲ Povratak na vrh