Kaia Gerber u Versace kampanji izgleda neprepoznatljivo

23.07.2019.

Nova kolekcija poznate modne kuće

Kaia Gerber već dugi niz sezona uspješno korača putevima svoje slavne majke koja je obilježila zlatnu eru supermodela. Stoga nimalo ne čudi što je kći Cindy Crawford među ljubiteljima mode (i nostalgičarima) pridobila velik broj poklonika.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Versace (@versace) on

Nova kampanja legendarne modne kuće Versace podigla je prašinu na društvenim mrežama. Naime, na jednom od vizuala koje je svojim objektivom snimio poznati modni fotograf Steven Meisel nalazi se i Kaia Gerber, no ono što je publika zamjerila jest što na fotografiji uopće ne sliči na sebe. “Ako žele da model izgleda drugačije od Kaie, zašto ga ne angažiraju?” pisali su jedni, dok je drugi tabor objasnio kako je “odlika pravog modela sposobnost transformacije, a Kaia je to, u kampanji za Versace, i dokazala”.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Versace (@versace) on

Bilo kako bilo, čitavo ozračje Versace kampanje za kolekciju jesen-zima 2019/20. godine mnogo je drugačije od svega što smo navikli viđati pod imenom ove modne kuće. Donatella je poželjela da kampanja odiše rock’n’roll vibrom, a na svom je službenom Instagram profilu Versace objavio kako je čitava kolekcija za hladnu sezonu bazirana na istraživanju dihotomije luksuza i grungea.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Versace (@versace) on

Kolekcija odiše eklektičnošću, prožetom prepoznatljivim Versace printom, no čini se kako se publika više koncentrirala na neobičan look Kaie Gerber. No, kao što smo već naučili, u modnom je svijetu ionako bitno samo skrenuti pozornost na sebe, na koji god način to učinili. Stoga vjerujemo kako je efekt postignut.

 

Piše: T.L.
Fotografije: Instagram/Versace

Pročitajte i...

Stilska inspiracija: Kaia Gerber

Minimalistički chic slavne manekenke - obožavamo!

10 nezaboravnih haljina koje su od žena stvorile ikone

Lansirale karijere, napretke u tehnologiji, uzrokovale nebrojene kartice teksta i internetske rasprave, proslavile dizajnere koji su ih osmislili... tko bi rekao da sve to mogu - haljine

Grinč možda nije ukrao Božić, ali modnu industriju obojio je kako njemu paše

Mislili smo da su ove nijanse anomalija uoči Božića, no pojavljuju se novi komadi u Grinch zelenoj...

▲ Povratak na vrh