Kako i u čemu trenira supermodel Adriana Lima?

05.11.2019.

Kolekcija sa streetwear vibrom

Za prvu zajedničku kolekciju, popularni brend sportske odjeće PUMA i supermodel Adriana Lima spojili su klasične odjevne komade namijenjene tjelovježbi sa streetwear vibrom, a u sve su umiješali i snažan utjecaj boksa koji je Limi omiljena aktivnost već više od 18 godina.

 

 

Kolekcija PUMA x Adriana Lima sastoji se od popularnih Puminih komada kao i klasičnih modela tenisica u koje je popularna manekenka unijela dašak svog stila.

 

 

“Raditi kolekciju za Pumu je poput sna koji se ostvario. S brendom sam dugo surađivala kao zaštitno lice u njihovim kampanjama, a sada je na red došla i kolekcija koju potpisujem”, rekla je oduševljeno Lima povodom izlaska kampanje u kojoj se ona sama, naravno, nalazi kao model.

 

 

Inspiraciju je pronašla u boxu no kolekcija ima retro vibru s koloritom koji se proteže od crne i bijele do crvene i sive boje te će se vrlo lako prilagoditi različitim stilovima.

 

Premda je kolekcija predviđena za sport, vjerujemo kako će ju mnogi, zbog streetwear prizvuka, nositi i kao dio svakodnevnih, ležernih outfita.

 

Piše: T.L.
Fotografije: Puma

Pročitajte i...

Kampanja koja će vas natjerati da se pokrenete

S divnom Winnie Harlow u glavnoj ulozi...

Max Mara inspiraciju za novu kolekciju pronašla u Jamesu Bondu

Kako poznata modna kuća zamišlja predstojeće proljeće?

Vrijeme je za boksačke rukavice

Q BOX-boks, yoga i aerobik u jednom

Chic streetwear s potpisom brenda Puma i Sophia Webster

Kada sportske siluete susretnu street style

▲ Povratak na vrh