Kako izgleda nova modna suradnja brenda Rodarte dizajnirana za apsolutno sve figure?

12.04.2019.

Romantika u svakom obliku

Rodarte se udružio s američkim brandom Universal Standard kako bi stvorio “plus-size” kolekciju koja je od danas dostupna online. Asortiman ima četiri stila u različitim bojama, od kojih svaki odražava Rodarteovu klasičnu romantiku.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Universal Standard (@universalstandard) on

 

U ponudi su naborani kombinezoni suženi u struku, bluze s ruffle rukavima i v-izrezom; laskave haljine do koljena s četvrtastim dekolteom i asimetričnim rubom; i suknje visokog struka, opasane pojasom i ukrašene volanima.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Universal Standard (@universalstandard) on

 

Kolekcija je pristupačna po cijeni, te se time uvelike razlikuje od Rodarteovih tipičnih kreacija čije su cijene inače puno više i spadaju pod u raspon high-street komada.

“Ne bi trebalo biti tako nevjerojatno nemoguće za žene svih veličina da imaju pristup suvremenoj ready-to-wear modi, i da iskuse vrhunsku kvalitetu i dizajn pri kupnji odjeće”, Alexandra Waldman, suosnivačica i voditeljica Universal Standarda kreativni časnik.

Za one koji nisu upoznati, Universal Standard je pokrenut 2015. kako bi ženama dao ženske krojačke opcije u kojima će se osjećati elegantno, a koje su pristupačne i visoke kvalitete. S obzirom na to da se prosječna veličina haljina u Velikoj Britaniji i SAD-u povećava, marka pokušava iskoristiti potencijal nezadovoljavajućeg tržišta.

 

Piše: N.B.
Fotografije: Profimedia

Pročitajte i...

Povijesna revija za Versace

Prvi put ikada Donatellinom su pistom prošetale tri fantastične plus-size modelke: Jill Kortleve, Alva Claire i Precious Lee

Rajski vrtovi na reviji Rodarte

Bajkoviti svijet američkog brenda

Saznajte zašto svi spominju reviju Rodartea

Romantična moda drama na groblju

Rodarte se vraća na Tjedan mode u New Yorku

Nakon nekoliko sezona prikazivanja kolekcija u Parizu, Rodarte se vraća u New York

▲ Povratak na vrh