Kako izgleda uspješni spoj sportske i kulerske mode?

29.03.2017.

Alexander Wang i adidas Originals udružili snage po treći put

Iako ovo nije prva suradnja njemačkog sportskog brenda adidas Originals s nekim dizajnerom, Alexander Wang je prvi dizajner koji je ikonski logo renomiranog brenda adidas Originals okrenuo naopako.

Nakon druge kolekcije koja je predstavljena početkom ove godine, Alexander Wang i adidas Originals predstavili su lookbook za nadolazeću zajedničku treću kolekciju.

 

 

Ova suradnja se temelji na destrukciji duha, pomicanju granica mode i ulične odjeće kako bi se izrazio novi pogled na pop kulturu. Kolekciju je fotografirao poznati njemački fotograf Juergen Teller na ulicama New Yorka, a ona se sastoji od unisex trenirki, narančastih majica i kratkih hlačica te tri modela obuće uključujući tenisice Run Clean Boost.

Alexander Wang je izjavio kako je uvijek bio Adidasov veliki fan, da taj brend za njega predstavlja inovaciju te da je brend koji ima podjednako bogato naslijeđe u odjeći i obući.

 

 

Adidas Originals by Alexander Wang Drop 3 kolekcija će biti dostupna online prvog travnja na službenim web stranicama adidas Originals i Alexander Wang.

Pola Križevac
Foto: Juergen Teller za adidas.com

Pročitajte i...

Beyonce i Adidas predstavili novu kolekciju

Posvećena crnim kaubojima i kaubojicama, Ivy Park Rodeo četvrta je kolekcija iz linije Ivy Park nastala u suradnji s Beyonce. Pjevačica je i zaštitno lice popratne reklamne kampanje

adidas ZX 2K

Lijepe i udobne - adidas Originals lansirao model ZX 2K Pure

adidas Originals danas predstavlja najnoviju verziju legendarne franšize tenisica koja će sa sigurnošću oduševiti sve obožavatelje – ZX 2K Pure.

Alexander Wang se napokon osvrnuo na optužbe za seksualno napastovanje

Nakon što se isprva branio šutnjom pa tvrdio da su optužbe na njegov račun izmišljene, modni dizajner Alexander Wang mlako se ispričao svojim žrtvama i obećao da će se popraviti

Nižu se strašne optužbe na račun Alexandera Wanga

Sve više užasavajućih svjedočanstava o predatorskom ponašanju modnog miljenika izlazi na vidjelo...

Ova odjeća natjerat će vas da počnete vježbati

Moda koja će vas natjerati da zavolite vježbanje

▲ Povratak na vrh