Kako je protekao sinoćnji ELLE fashion chat s Jurajem Zigmanom?

30.04.2020.

Report s našeg prvog Fashion Chata!

Sinoć ste imali priliku svjedočiti live čašici razgovora između našeg modnog urednika Saše Joke i jednog od najvažnijih domaćih dizajnera- Juraja Zigmana. Intervju koji je originalno zamišljen u kratkoj formi i za koji smo pretpostavljali da će trajati dvadesetak minuta za tren je prešao 60-minutnu granicu, što svjedoči o tome koliko su naši modni stručnjaci imali za podijeliti i u krajnju ruku- koliko su se dobro zabavljali.

Saša i Juraj su s gledateljima podijelili svoje poglede na katastrofalni ekološki otisak koji na Majčicu Zemlju ostavlja nemilosrdna modna industrija te su prošli nezaobilazne teme održivosti i hiperprodukcije.
No, čini se da su ipak najsočnije teme bile vezane uz Zigmanove suradnje s velikim svjetskim celebovima. Jeste li znali da stilist Cardi B ima čak 20 asistenata?! A da je Zigman čak 5-6 puta odbio suradnju s njom prije nego što je postala mega zvijezda? Ipak su se uspjeli uloviti i Juraj je s gledateljima podijelio sve pikanterije njihovih susreta i fittinga. No, napominje kako rad s zvijezdama takvog kalibra ima i svoju manje glamuroznu stranu i da su temelj svega predani rad, rad i rad. Otkrio je i da je tremu imao samo jedan jedini put- i to ne kad surađivao s Lizzo, Nicki Minaj ili Ritom Orom, nego “back in the days” kad je prvi put radio za Severinu.

Još crtica iz svijeta zvijezda A-liste, više o poslovanju u korona krizi i Zigmanove ambiciozne planove za budućnost pogledajte u videu- još ga stignete uloviti na ELLE Instagram profilu! Zato, ako ste slučajno propustili, trk na ELLE instagram, a ako su vas opsjele neke mračne sile i još niste, stisnite follow jer vas već sljedeći tjedan čeka novi ELLE Fashion Chat. Gosta otkrivamo uskoro!

Piše: Lana Harjaček

Pročitajte i...

5 zapaženih trendova na tjednu mode u New Yorku

Ready-to-wear tjedan mode u New Yorku je u punom jeku, a mi smo već prepoznali par vodećih trendova za jesen i zimu

Modna inspiracija: bijeg u prirodu

Nakon mjeseci provedenih u kući, priroda se nikada nije činila privlačnijom

Grinč možda nije ukrao Božić, ali modnu industriju obojio je kako njemu paše

Mislili smo da su ove nijanse anomalija uoči Božića, no pojavljuju se novi komadi u Grinch zelenoj...

▲ Povratak na vrh