Kako je protekao sinoćnji ELLE fashion chat s Jurajem Zigmanom?

30.04.2020.

Report s našeg prvog Fashion Chata!

Sinoć ste imali priliku svjedočiti live čašici razgovora između našeg modnog urednika Saše Joke i jednog od najvažnijih domaćih dizajnera- Juraja Zigmana. Intervju koji je originalno zamišljen u kratkoj formi i za koji smo pretpostavljali da će trajati dvadesetak minuta za tren je prešao 60-minutnu granicu, što svjedoči o tome koliko su naši modni stručnjaci imali za podijeliti i u krajnju ruku- koliko su se dobro zabavljali.

Saša i Juraj su s gledateljima podijelili svoje poglede na katastrofalni ekološki otisak koji na Majčicu Zemlju ostavlja nemilosrdna modna industrija te su prošli nezaobilazne teme održivosti i hiperprodukcije.
No, čini se da su ipak najsočnije teme bile vezane uz Zigmanove suradnje s velikim svjetskim celebovima. Jeste li znali da stilist Cardi B ima čak 20 asistenata?! A da je Zigman čak 5-6 puta odbio suradnju s njom prije nego što je postala mega zvijezda? Ipak su se uspjeli uloviti i Juraj je s gledateljima podijelio sve pikanterije njihovih susreta i fittinga. No, napominje kako rad s zvijezdama takvog kalibra ima i svoju manje glamuroznu stranu i da su temelj svega predani rad, rad i rad. Otkrio je i da je tremu imao samo jedan jedini put- i to ne kad surađivao s Lizzo, Nicki Minaj ili Ritom Orom, nego “back in the days” kad je prvi put radio za Severinu.

Još crtica iz svijeta zvijezda A-liste, više o poslovanju u korona krizi i Zigmanove ambiciozne planove za budućnost pogledajte u videu- još ga stignete uloviti na ELLE Instagram profilu! Zato, ako ste slučajno propustili, trk na ELLE instagram, a ako su vas opsjele neke mračne sile i još niste, stisnite follow jer vas već sljedeći tjedan čeka novi ELLE Fashion Chat. Gosta otkrivamo uskoro!

Piše: Lana Harjaček

Pročitajte i...

Tema novih (i posljednjih) Stilskih Vježbi je...

Hint: Ne bi bilo loše skoknuti do njegovog ormara

Ovo su vaši Safari lookovi s prošlotjednih ELLE Stilskih Vježbi

Tko je pobjedio u posljednjem styling izazovu?

Novo izdanje ELLE Fashion Chata večeras u 21h!

Večerašnja gošća je Mare Milin

Lipanjski Elle je stigao na kioske

A u njemu su odgovori na sva pitanja koja trenutno intrigiraju ljubitelje mode: kako je pandemija utjecala na taj biznis, što budućnost donosi fashion branši i, naravno, što ćemo nositi ovog ljeta. U novom broju čeka vas pregršt odličnih priča i ekskluzivnih intervjua, hit trendovi sezone, modni editorijali koji “mirišu” na more te učinkoviti beauty trikovi za osvježen i pomlađen izgled. Modni imperativ glasi: seksi minimalizam!

Nova tema ELLE Stilskih Vježbi je...

Nove Stilske Vježbe vode vas na egzotično modno putovanje

▲ Povratak na vrh