Kako je Réalisation Par reinterpretirao scensku garderobu Eltona Johna?

12.02.2020.

Rezultat je super nosiva minikolekcija u suradnji sa slavnim pjevačem!

Sjećate li se slip satenske suknje leopard printa koju je prošloga ljeta nosila svaka fashionistica koja drži do sebe? Bilo je to djelo australijskoga brenda Réalisation Par. Brend s bazom u Melbourneu, već je bio poznat među modnim insajderima, ali nakon tog viralnog uspjeha popularnost mu je eksplodirala! Sada popularni brend predstavlja novu capsule kolekciju, u suradnji s, te inspiriran, legendarnim pjevačem Eltonom Johnom!

Kolekcija, koja se sastoji od 14 komada, nekih iz Réalisation Par stalnog asortimana samo prepravljenih s uzorcima ili printevima inspiriranih slavnim pjevačem, a ostalih potpuno novih, poput bijelog i crnog kombinezona  koji čine direktan hommage jednome od njegovih omiljenih odjevnih komada, dostupna je na webshopu brenda.

Kolekcija nije samo inspirirana pjevačevom scenskom i privatnom  garderobom, već ima i njegov blagoslov. Naime, Elton je dopustio dizajnerima brenda, Alexandri Spencer i Teale Talbotu da prođu kroz njegovu opsežnu arhivu scenskih kostima, te od nje stvore kolekciju koja će u isto vrijeme biti posveta pjevačevom stilu, ali i vrlo nosiva! Zauzvrat, dio profita od prodaje biti će doniran njegovoj humanitarnoj organizaciji, Elton John Charitable trust, a koja pomaže UNICEF-u te raznim drugim fundacijama.Popratne fotografije, prikazuju komade kolekcije stilizirane s ikoničnim komadima koje se povezuju s Eltonom- od platform čizmi do ekstravagantnih sunčanih naočala i pokrivala za glavu. Svaki je komad kolekcije nazvan po nekoj od pjevačevih popularnih pjesama- od Tiny Dancera, preko Rocket Mana do Nikite.

Ako ste i vi veliki Eltonov (ili Réalisation Par!) fan te  želite nabaviti koji od komada, cijene kreću od 75 eura za T-shirte, do 250 eura za haljine i kombinezone.

Piše: J.R.

Fotografije: Réalisation Par

Pročitajte i...

nakit s inicijalima

Luksuzna abeceda: Ispišite svoje ime - nakitom

Trend koji nikada ne prolazi je nakit s inicijalima

ferragamo

Zaigrajte videoigricu koja spaja modu, kinematografiju i Milano

Tražite nešto za opuštanje pod pauzom? Možda malo treniranja moždanih vijuga u kombinaciji s visokom modom?

zlatarna dodić

Mame zaslužuju najbolje - a mi znamo koji komad nakita bi ih zasigurno razveselio

Medaljon, biseri, narukvice s ugraviranim personaliziranim porukama pokloni su koji bi raznježili sve žene, a osobito mame

lovro krčar

Korzeti i pancirke: Nova kolekcija Lovre Krčara za urbane buntovnike

Glavna zvijezda kolekcije je maskirni uzorak koji se uklapa u sve kombinacije

miu miu x levi's

Emma Corrin i Lila Moss zvijezde su nove održive kolekcije traperica za poželjeti

Kako izgleda luksuz u jeansu pokazuje nova suradnja između modne kuće Miu Miu i Levi'sa

Svi lookovi iz Chanel Cruise kolekcije u kojima se možemo zamisliti na krstarenju

Mornarske prugice, lančani tregeri i bukle minice... Da, molim!

▲ Povratak na vrh