Kako je Réalisation Par reinterpretirao scensku garderobu Eltona Johna?

12.02.2020.

Rezultat je super nosiva minikolekcija u suradnji sa slavnim pjevačem!

Sjećate li se slip satenske suknje leopard printa koju je prošloga ljeta nosila svaka fashionistica koja drži do sebe? Bilo je to djelo australijskoga brenda Réalisation Par. Brend s bazom u Melbourneu, već je bio poznat među modnim insajderima, ali nakon tog viralnog uspjeha popularnost mu je eksplodirala! Sada popularni brend predstavlja novu capsule kolekciju, u suradnji s, te inspiriran, legendarnim pjevačem Eltonom Johnom!

Kolekcija, koja se sastoji od 14 komada, nekih iz Réalisation Par stalnog asortimana samo prepravljenih s uzorcima ili printevima inspiriranih slavnim pjevačem, a ostalih potpuno novih, poput bijelog i crnog kombinezona  koji čine direktan hommage jednome od njegovih omiljenih odjevnih komada, dostupna je na webshopu brenda.

Kolekcija nije samo inspirirana pjevačevom scenskom i privatnom  garderobom, već ima i njegov blagoslov. Naime, Elton je dopustio dizajnerima brenda, Alexandri Spencer i Teale Talbotu da prođu kroz njegovu opsežnu arhivu scenskih kostima, te od nje stvore kolekciju koja će u isto vrijeme biti posveta pjevačevom stilu, ali i vrlo nosiva! Zauzvrat, dio profita od prodaje biti će doniran njegovoj humanitarnoj organizaciji, Elton John Charitable trust, a koja pomaže UNICEF-u te raznim drugim fundacijama.Popratne fotografije, prikazuju komade kolekcije stilizirane s ikoničnim komadima koje se povezuju s Eltonom- od platform čizmi do ekstravagantnih sunčanih naočala i pokrivala za glavu. Svaki je komad kolekcije nazvan po nekoj od pjevačevih popularnih pjesama- od Tiny Dancera, preko Rocket Mana do Nikite.

Ako ste i vi veliki Eltonov (ili Réalisation Par!) fan te  želite nabaviti koji od komada, cijene kreću od 75 eura za T-shirte, do 250 eura za haljine i kombinezone.

Piše: J.R.

Fotografije: Réalisation Par

Pročitajte i...

Kožna jakna: Povijest jednog odjevnog komada

Od borbenih aviona preko leđa zločestih momaka do stilske klasike

Boudoir: "Prkosne haljine"

Dizajnerice Martina Čičko Karapetrić i Morana Saračević ljepotom veličanstvenih kreacija liječe naše teške misle uzrokovane koronakrizom

Ako volite oversized siluetu, ruski brend Monochrome će vas oduševiti!

Streetwear brend iz Moskve koji svoje poslovanje temelji na održivosti i etičnosti

Tko su modne žrtve? I što to žrtvuju?

Mala povijest modnih žrtava

Obožavamo badiće iz nove Zimmermann kolekcije

Popularni brend izbacio kolekciju za toplu sezonu

▲ Povratak na vrh