Kako je Réalisation Par reinterpretirao scensku garderobu Eltona Johna?

12.02.2020.

Rezultat je super nosiva minikolekcija u suradnji sa slavnim pjevačem!

Sjećate li se slip satenske suknje leopard printa koju je prošloga ljeta nosila svaka fashionistica koja drži do sebe? Bilo je to djelo australijskoga brenda Réalisation Par. Brend s bazom u Melbourneu, već je bio poznat među modnim insajderima, ali nakon tog viralnog uspjeha popularnost mu je eksplodirala! Sada popularni brend predstavlja novu capsule kolekciju, u suradnji s, te inspiriran, legendarnim pjevačem Eltonom Johnom!

Kolekcija, koja se sastoji od 14 komada, nekih iz Réalisation Par stalnog asortimana samo prepravljenih s uzorcima ili printevima inspiriranih slavnim pjevačem, a ostalih potpuno novih, poput bijelog i crnog kombinezona  koji čine direktan hommage jednome od njegovih omiljenih odjevnih komada, dostupna je na webshopu brenda.

Kolekcija nije samo inspirirana pjevačevom scenskom i privatnom  garderobom, već ima i njegov blagoslov. Naime, Elton je dopustio dizajnerima brenda, Alexandri Spencer i Teale Talbotu da prođu kroz njegovu opsežnu arhivu scenskih kostima, te od nje stvore kolekciju koja će u isto vrijeme biti posveta pjevačevom stilu, ali i vrlo nosiva! Zauzvrat, dio profita od prodaje biti će doniran njegovoj humanitarnoj organizaciji, Elton John Charitable trust, a koja pomaže UNICEF-u te raznim drugim fundacijama.Popratne fotografije, prikazuju komade kolekcije stilizirane s ikoničnim komadima koje se povezuju s Eltonom- od platform čizmi do ekstravagantnih sunčanih naočala i pokrivala za glavu. Svaki je komad kolekcije nazvan po nekoj od pjevačevih popularnih pjesama- od Tiny Dancera, preko Rocket Mana do Nikite.

Ako ste i vi veliki Eltonov (ili Réalisation Par!) fan te  želite nabaviti koji od komada, cijene kreću od 75 eura za T-shirte, do 250 eura za haljine i kombinezone.

Piše: J.R.

Fotografije: Réalisation Par

Pročitajte i...

Stilska inspiracija: Marie Hindkaer

Obožavamo minimalističku eleganciju ove Skandi cure!

Očajavate pred ormarom jer nemate što za odjenuti? Imamo formulu koja pali svaki put!

Back to basics: crno-bijeli celebrity outifiti koje ćemo pokušati kopirati

10 ljetnih pitanja za 10 influencerica: Luna Valas

Nova edicija "10 ljetnih pitanja za 10 influencerica" donosi sve detalje ljetnog stanja uma Lune Valas

10 ljetnih pitanja za 10 influencerica: Nika Turković

O ljetnim planovima talentirane Nike Turković pročitajte u novom izdanju našeg specijala "10 ljetnih pitanja za 10 influencerica"

Missoni home office

Ovaj genijalni Insta profil sakupio je sve najluđe #WFH outfite

Dnevna doza pozitive i stilske inspiracije!

Kultna Bulgari Serpenti torbica kroz imaginaciju dizajnerice Yoon Ahn

Za kolekciju fantastičnih torbica Yoon Ahn je istraživala ljepotu reptila (i provodila puno vremena na forumima reptiloljubaca)

▲ Povratak na vrh