Kako je Réalisation Par reinterpretirao scensku garderobu Eltona Johna?

12.02.2020.

Rezultat je super nosiva minikolekcija u suradnji sa slavnim pjevačem!

Sjećate li se slip satenske suknje leopard printa koju je prošloga ljeta nosila svaka fashionistica koja drži do sebe? Bilo je to djelo australijskoga brenda Réalisation Par. Brend s bazom u Melbourneu, već je bio poznat među modnim insajderima, ali nakon tog viralnog uspjeha popularnost mu je eksplodirala! Sada popularni brend predstavlja novu capsule kolekciju, u suradnji s, te inspiriran, legendarnim pjevačem Eltonom Johnom!

Kolekcija, koja se sastoji od 14 komada, nekih iz Réalisation Par stalnog asortimana samo prepravljenih s uzorcima ili printevima inspiriranih slavnim pjevačem, a ostalih potpuno novih, poput bijelog i crnog kombinezona  koji čine direktan hommage jednome od njegovih omiljenih odjevnih komada, dostupna je na webshopu brenda.

Kolekcija nije samo inspirirana pjevačevom scenskom i privatnom  garderobom, već ima i njegov blagoslov. Naime, Elton je dopustio dizajnerima brenda, Alexandri Spencer i Teale Talbotu da prođu kroz njegovu opsežnu arhivu scenskih kostima, te od nje stvore kolekciju koja će u isto vrijeme biti posveta pjevačevom stilu, ali i vrlo nosiva! Zauzvrat, dio profita od prodaje biti će doniran njegovoj humanitarnoj organizaciji, Elton John Charitable trust, a koja pomaže UNICEF-u te raznim drugim fundacijama.Popratne fotografije, prikazuju komade kolekcije stilizirane s ikoničnim komadima koje se povezuju s Eltonom- od platform čizmi do ekstravagantnih sunčanih naočala i pokrivala za glavu. Svaki je komad kolekcije nazvan po nekoj od pjevačevih popularnih pjesama- od Tiny Dancera, preko Rocket Mana do Nikite.

Ako ste i vi veliki Eltonov (ili Réalisation Par!) fan te  želite nabaviti koji od komada, cijene kreću od 75 eura za T-shirte, do 250 eura za haljine i kombinezone.

Piše: J.R.

Fotografije: Réalisation Par

Pročitajte i...

Što trenutno nose gotovo sve modne influencerice?

Olivia Palermo i Aimee Song znaju kako izgledati chic!

Kako nositi bisere na sasvim nov način

Reinvencija tradicionalnih perli

Omiljeni Disney i Marvel likovi na pidžamama

Yamamay predstavlja dvije nove kapsula kolekcije nadahnute Minnie&Osvetnicima

Od danas je internetska ponuda bogatija za još jednu modnu trgovinu!

Obnovite svoju garderobu u online shopu Garderoba Concept Storea!

12 veličanstvenih kardigana

O kardiganima se rijetko piše u superlativima, no ovi ih zaslužuju

Kako Victoria Beckham radi od kuće?

Nadimak Posh Spice je opravdan!

▲ Povratak na vrh