Kako je Riri još jednom pomaknula granice

03.10.2020.

Rihanna predstavila novu kolekciju Savage x Fenty

Rihanna ima dugu povijest pomicanja granica estetike i osobnog stila, a sada pomiče granice i fashion showova. Ono što su nekad bile modne revije s catwalkom mršavih modela, Riri je preobrazila u karnevaleskni show koji se može pogledati na Amazonu. Victoria’s Secret, who?

U novoj prezentaciji kolekcije donjeg rublja Savage x Fenty, pozornicom su prodefilirale brojne zvijezde, uključujući Demi Moore, Lizzo, Paris Hilton, Normani, Bellu Hadid, Willow Smith, a nastupali su izvođači poput Rosalije, Bad Bunnyja i Miguela. Osim poznatih imena, u showu su sudjelovali brojni modeli i predstavili novu kolekciju u svim veličinama, čime je Rihanna još jednom pokazala kako razumije potrebe i želje svoje publike, te se trudi u svojim brendovima maksimalno zastupati ideju inkluzivnosti.

Osim čipkastog rublja u neonskim bojama, kože, lanaca, show je predstavio i nekoliko upečatljivih beauty lookova, za koje se nadamo da neće baš svi postati trend. I pritom prvenstveno mislim na fudbalerku. Ali strah je donekle opravdan, jer, kao što znamo, nešto je ružno dok Rihanna ne zaključi da nije. Osim fudbalerke, modeli su nosili punđe poput košnica, trepavice nalik na latice, make-up inspiriran pop-artom i duuuge nokte.

Uz novu kolekciju ženskog, najavljena je i linija muškog donjeg rublja, pa se čini kako je Riri nakon kozmetike, ženske mode i donjeg rublja naumila zavladati i svijetom muške mode.

Piše: Kristina Stakor

Foto: Profimedia

Pročitajte i...

Bella Hadid kao pegaz (i druge fantazije)

Digi-Bella - vizija budućnosti ili metafora osobnosti, kič ili camp?

Plišana mafija se vratila u grad!

Najglamurozniji (ili najgrozomorniji) trend 2000-ih, plišane trenirke, ponovo su u modi, a za sve su “krive” Kim Kardashian i Paris Hilton

Kako zvijezde nose vintage

Nisu baš prekrojene bakine haljine...

Lateks - od fetiša do mainstreama

Prvo su ga nosili fetišisti, pa zatim zvijezde, a sada se sve češće javlja na modnim pistama. No je li taj sjajan materijal doista tako sexy?

Kako Rihanna radi od kuće… i što pritom nosi?

Kako dežurna Bad Gal provodi karantenu, uspijeva osvajati svijet radeći od kuće i što joj je najdraži outfit…

Novi video uradak Paris Hilton

Potpuno razotkrivanje poznate milijunašice na pragu 40. otkriva njezino pravo lice.

▲ Povratak na vrh