Kako je Zigman interpretirao street style trend sezone

17.08.2020.

Jedan od naših najprominentnijih dizajnera stavio je vlastiti pečat na 'it' accessoire ovoga ljeta

Juraj Zigman potpisuje outfite koje ponosno nose okrunjene kraljice hip hopa (i ujedno, kako to već biva, ljute konkurentice sličnih modnih i inih senzibiliteta) Nicki Minaj i Cardi B, ali i mnoge druge domaće i međunarodne zvijezde zaljubljene u njegove voluminozne, strogo strukturirane, na najbolji mogući način over-the-top kreacije koje su uvijek i zaista vrijedne zvijezda. 

Međutim, dizajner pored modela kojima je prirodni habitus modna pista, red carpet ili pozornica mega-koncerta svoj osobiti pečat umije staviti i na street style komade koji mogu podići svaki laki ljetni outfit. Ovosezonski trend power clash kombinacije uzoraka i snažnih boja Zigman je inkorporirao u fantastičnu multipraktičnu torbicu s karakterističnim zigmanovskim vizualima unutar intenzivnog raznobojnog printa i tako preformulirao neke od svojih karakterističnih estetskih elemenata u kontekst svakodnevne nosive mode.

Želite li svog Zigmana? U sklopu Story dizajnerskog mjeseca, sa sljedećim je brojem časopisa moguće kupiti paket Story plus torbica po cijeni od 59,90. 

Press

Pročitajte i...

S ovim poklonom za Dan žena ne možete pogriješiti

Međunarodni dan žena tradicionalno se već 112 godina obilježava diljem svijeta 8. ožujka. Taj datum postao je dan kada se slave sva postignuća žena na ekonomskom, političkom i društvenom planu, zajedno s neprekidnom borbom za jednakost spolova, a tradicionalno se žene daruje cvijećem. No zašto ovaj Dan žena koji nam je sve bliže ne bi obilježili na jedan potpuno drugačiji način, hedonistički, onako kako svaka žena zaslužuje?

Kako očuvati mladoliki sjaj i zdravlje kože?

Zima je posebno teška za one s prirodno suhom kožom. Vremenski uvjeti vani u kombinaciji sa suhim i grijanim zrakom u našim uredima i domovima, mogu zakomplicirati našu uobičajenu rutinu u održavanju kože glatkom i mekom.

Ostanite zaštićeni i sigurni uz ove trendi maske za lice

Danas, kada je zaštitna maska postala neizostavni dio našeg outfita, želimo da je prije svega udobna i mekana, ali želimo i da je lijepa. Zaštitne maske su postale modni dodaci od kojih biramo najbolje modele kroz koje ćemo izraziti svoju osobnost.

Najbolji način da se zaštitite od prehlade

Jeste li znali da se većina zaraznih bolesti prenosi rukama? Stoga je higijena ruka najefikasnije oružje u borbi protiv virusa. Zahvaljujući formuli trostrukog djelovanja, Sanytol gel za dezinfekciju ruku čisti i dezinficira ruke u 30 sekundi te uklanja 99,9 % bakterija, virusa i gljivica.

Kako se jednostavno zaštititi u vrijeme pandemije?

Trenutno se na globalnoj razini događa puno toga. Može biti teško znati što biste trebali koristiti kako biste se adekvatno zaštitili. No, ono što možete je držati se preporučenih savjeta za čišćenje i dezinfekciju.

Što ćemo nositi u novoj sezoni?

Novi broj magazina Story vam donosi stilske favorite u bojama koje ćete obožavati

▲ Povratak na vrh