Kako Julianne Moore kombinira najpopularnije hlače ovog ljeta?

06.08.2019.

Glumica stilom pokorila New York

Ovaj kroj hlača zasigurno ste primijetili na ulicama svih hrvatskih gradova. Opuštene lanene hlače sa strukom naglašenim mašnom i širokim ili užim prugicama zavladale su ljetnim poslovnim modnim kombinacijama. I, čini se, kako taj trend nije zaobišao niti ostatak svijeta. Točnije, New York u kojem se glumica Julianne Moore pojavila u fantastičnim kombinacijama koje bi svakako voljeli nositi u poslovnom okruženju.

 

 

Ovaj look, koji bi se mogao nositi na neko elegantno krstarenje, ne može proći bez prugastih hlača s visokim strukom. Julianne Moore je odabrala model francuskog stila za svoj izlazak. Glumica je bila odjevena kao da je spremna na šetnju Azurnom obalom. Crvenokosa diva upotpunila je odjeću klasičnim crnim topom i sandalama na platformu. Vizažistice su odlučile glavni naglasak staviti na usne uz pomoć bordo ruža.

 

 

 

Osim ovim elegantnim, crno-bijelim outfitom, glumica nas je također oduševila fantastičnim izborom za snimanje emisije Good Morning America u New Yorku. Puderasto ružičastim odijelom, koje je uparila s neutralnim bež detaljima i prirodnom šminkom te magično plavom haljinom i crnim gležnjačama u kojima se možete pojaviti na bilo kojoj poslovnoj večeri. U nastavku se inspirirajte njezinim izborom…

 

Piše: N.B.
Fotografije: Profimedia

Pročitajte i...

Zbog ovih lookova poželjet ćete investirati u klasičnu bijelu košulju

Bijela košulja s razlogom je jedan od najvećih klasika

Najveće svjetske zvijezde okupile su se na bajkovitoj Diorovoj reviji

Slikovita revija sadržavala je stabla koja će ponovo zasaditi u Parizu

Stilski trik: japanke se sada nose i na gradskom asfaltu!

Inspirirajte se skandinavskim influencericama te ih nosite sa svime!

Znamo kakvi će badići ovog ljeta vladati plažama

Točkice, točkice i još malo točkica

▲ Povratak na vrh