Kako nositi karirano: pokazuje Chiara Ferragni u haljini Dior

05.09.2019.

Blogerica je u Veneciji predstavila film o samoj sebi

Talijanska blogerica, dizajnerica i poslovna žena Chiara Ferragni stigla je u Veneciju kako bi predstavila dokumentarac … o vlastitom životu. Rediteljica filma o životnom putu talijanske influncerice bila je Elisa Amoruso. Film pod nazivom Chiara Ferragni – Unposted predstavljen je na 76. filmskom festivalu u Veneciji.

 

Dan prije, Chiara je na svom Instagramu objavila post u kojem je svoj film podijelila sa svoj pratiteljima: „Skoro plačem od sreće govoreći kako će dokumentarni film o meni biti prikazan na filmskom festivalu u Veneciji 2019. godine“. U traileru se mogu vidjeti kratki isječci iz intervjua s Donatellom Versace, Dianom von Furstenberg i Marijom Grazijom Chiurie.

Za tako značajan dan Chiara je odabrala crno-crvenu kariranu Dior mini haljinu iz kolekcije jesen-zima 2019. godine koja po sredini ima crni patentni zatvarač. Dizajnerica kuće Christian Dior predlaže nošenje haljine s military čizmama, kao na modnoj reviji jesen-zima. No, Chiara je odabrala ženstveniju verziju – crne cipele s bijelim Dior obrubom. Stilisti su oblikovali kosu blogerice u lagane valove, a za make-uo su se usredotočili na njezine velike plave oči i izražene jagodice. Outfit Chiare upotpunjen je trendi ukrasom – kratkim zlatnim lancem.

 

Piše: N.B.
Fotografije: Profimedia

Pročitajte i...

Skockajte se!

Kocka kockica... jer što je jesen bez kariranih uzoraka?

Lijepe sestre Ferragni

Svi znamo talijansku poduzetnicu, modnu blogericu, influencericu i dizajnericu Chiaru Ferragni, a sad je vrijeme da upoznamo i ostatak njezine obitelji….

Bella Hadid i Chiara Ferragni otkrile su Tik Tok

Fashionistice su u izolaciji otkrile Tik Tok

Pogledajte naš izbor najzabavnijih videa koje su kreirale cure iz modnog svijeta

Mali uvid u novi ELLE i kako nositi trend sezone

Karirano i Nikolina Matičević pred objektivom Mladena Šarića

▲ Povratak na vrh