Kako nositi tregerice, baš kao što ih je nekad nosila princeza Diana

lady di
03.05.2021.

Princeza je bila poznata po svom elegantnom stilu, ali danas se fokusiramo na njena, ništa manje cool, casual izdanja

Lady Di bila je i ostala ikona stila za sva vremena. Njezini modni odabiri diktirali su trendove koji se uvijek iznova vraćaju: od romantičnih haljina s uzorkom i ‘pussy bow’ bluza do ‘revenge’ crne haljine i ‘college’ majica na biciklističke tajice. No jedan je odjevni komad Diana nosila u različitim fazama života i pokazala kako izgledati mladenački i opušteno – tregerice. Kao zaljubljena djevojka početkom osamdesetih nosila je na polo utakmicu princa Charlesa pastelne žute tregerice i košulju na cvjetiće. Dugom prigodom iskombinirala je bijele tregerice i košulju s narančastim prugicama, a kao aktivna majka nosila je traper tregerice na običan bijeli T-shirt. Takav udoban look upotpunila bi jednostavnim mokasinama, špagericama ili platnenim tenisicama.

Nadahnuti ovim ikoničkim lookovima odabrali smo 10 tregerica u bojama proljeća koje se mogu nositi na košulje s cvjetićima ili bijele majice – za kraljevski dojam!

Ulla Johnson
Zara
Rowen Rose
Zara
Zara
Mango
Isabel Marant
Frame
Mango
Isabel Marant

Piše: Kristina Stakor

Foto: Profimedia, Instagram retrochills, product photos

Pročitajte i...

meghan markle i princ harry

Tajne poruke utkane u neke od najpoznatijih kraljevskih lookova

5 kreacija koje su obilježile neke od najvažnijih događaja u britanskoj kraljevskoj obitelji i poslale poruke onima koji ih znaju iščitati

Patite od „Kruna“ manije? Evo sve što zasad znamo o petoj sezoni

Tko sve glumi, o čemu se radi i kada se možemo nadati predzadnjoj (!) sezoni

▲ Povratak na vrh