Kako smo se proveli na modnom događanju jeseni

10.11.2020.

Jesenski ELLE Boutique održao se u subotu u nenadmašnom prostoru Hrvatskog glazbenog zavoda

Sunčanu jesensku subotu dodatno je razvedrio ELLE Boutique koji se održao u prekrasnom ambijentu Hrvatskog glazbenog zavoda, te ponovno dokazao da čak i u ovim nepredvidivim vremenima postoji interes za modu, suradnje, druženja i uživanje u svemu lijepome u životu. Pred sam kraj ove izazovne godine, ELLE Boutique okupio je modne dizajnere i dizajnere accessoiresa – Donassy, Lei Lou by Aleksandra DojčinovićLink by Ogi Antunac, Hippy Garden, BiteMyStyle by Zoran AragovićLittle WonderThe AllXD Xenia DesignLokomotiva by Lana PuljićKrie DesignMammii JewelleryMirna SišulNatali JewelleryBags by KristinaAmaranthineAlgebra Apparel powered by Saša JokaCulture – i donio eleganciju i dašak optimizma pred kraj ove izazovne godine.

ELLE Boutique u Hrvatskom glazbenom zavodu

“Ove vrste krize utječu na svaku modernu industriju i vrstu luksuza. Navikli smo da nam nije lako, da se borimo. Ali pokušavamo utjecati na ljude i na mindset, na svijest što kupujemo, ima li to neku poruku, dubinu, značaj ili je samo potrošna roba koju vrlo brzo mijenjamo.”- poručila je Kristina Burja koja stoji iza brenda Krie Design te nastavila u pozitivnom tonu – “Ova godina nam je pokazala da ne planiramo puno. Naravno da imamo niz planova. Mislim da kad proslavimo ovu novu godinu 2021., da ćemo sjesti za stol i vidjeti što od toga bi realizirali sljedeće godine, ali definitivno u ovom tonu u kojem smo radili do sada, samo možda s nekim upgradeom ili novim idejama, suradnjama…”

Kristina Burja, Krie Design

Osim na podržavanje domaće modne produkcije, fokus ovog ELLE Boutiquea bio je i na donatorstvu, jer će magazin ELLE kao organizator događanja s dizajnerima dio sredstava prikupljenih od prodaje donirati za obnovu zgrade Hrvatskog glazbenog zavoda koja je, nažalost, bila vrlo teško pogođena potresom u ožujku.

Elle Boutique

Subotnje događanje uveličali su jazz klasici koje je otpjevala vokalistica Dora Dora uz pratnju Tomislava Parmaća na glasoviru, te glazbene izvedbe članova Društvenog komornog ansambla Hrvatskog glazbenog zavoda.

Dora Dora zablistala je u haljini s potpisom Lokomotiva by Lana Puljić

Jedinstveno shopping iskustvo još boljim je učinio Mastercard, jer su sve fashionistice pri plaćanju Mastercard® i Maestro® karticama ostvarile dodatnih 20% popusta.

Citroën Hrvatska pobrinuo se za službeno vozilo eventa koje je bilo izloženo ispred zgrade Hrvatskog glazbenog zavoda, novi Citroën C3, savršen odabir za gradsku vožnju zbog svoje kompaktne vanjštine i prostrane unutrašnjosti, izuzetne udobnosti i mogućnosti personalizacije.

Posjetitelji su predah od shoppinga potražili u obližnjoj slastičarnici Magnolia, gdje su se mogli zasladiti biranim slasticama ili osvježiti proseccom.

U nastavku pogledajte galeriju fotografija koje prenose samo djelić atmosfere subotnjeg događanja.

Jesensko izdanje Elle Boutiquea snažno podržava domaću modnu industriju i dizajnere-obrtnike pogođene aktualnom ekonomskom i zdravstvenom krizom. Uz to, ovo je događanje donatorski projekt jer ćemo jedan dio prihodovanih sredstava donirati našem domaćinu i partneru, Hrvatskom glazbenom zavodu, za sanaciju oštećenja zgrade. Smatramo da je u ovim vremenima od posebne važnosti potaknuti potrošače da podrže lokalne dizajnere, poduzetnike i modne kreativce te nabave proizvode s potpisom – 100% hrvatski dizajn.

Događanje se održalo uz pridržavanje epidemioloških mjera i preporuka, pri čemu se vodila evidencija i regulirao broj posjetitelja u prostoru.

Foto: Mirna Bartolić, Filip Hofer

Pročitajte i...

Vrlo osobna priča iza nove Lokomotivine kampanje

Predivan susret realnosti sadašnjice, nostalgije, umjetničke vizije i mode u kampanji za novu kolekciju Lokomotiva by Lana Puljić

10 najzanimljivijih kaputa domaćih dizajnera

Najtopliji komadi na našem zimskom popisu želja

Najglamurozniji ELLE Boutique dosad je u punom jeku

Svratite u Hrvatski glazbeni zavod po najbolje kreacije i na (odgovorno) modno druženje s dizajnerima!

Online panel: „Apokalipsa… but make it fashion!“

Pogledajte Zoom panel u povodu ELLE Boutiquea o izazovima s kojima se modni svijet suočava ove turbulentne godine, iskustvima nekih od vodećih domaćih dizajnera i modnih znalaca te prognozama za vedriju budućnost

Neočekivani spoj fotografije i mode u torbama Bags by Kristina

Jedinstvene komade koji kombiniraju modu i fotografiju na posve drugačiji način pronađite na jesenskom ELLE Boutiqueu!

Uživajte uz zvukove glazbe u jedinstvenom ambijentu Hrvatskog glazbenog zavoda na ELLE Boutiqueu

Sutrašnji ELLE Boutique dokazuje da se moda i glazba vole: Društveni komorni ansambl Hrvatskog glazbenog zavoda i vokalistica Dora Dora uveličat će modno događanje, a magazin ELLE kao organizator će s dizajnerima dio sredstava prikupljenih od prodaje artikala donirati za obnovu Hrvatskog glazbenog zavoda.

▲ Povratak na vrh