Kako to izgleda kada kultni crtani film inspirira modnu kolekciju?

14.07.2019.

Peanuts x Marc Jacobs

Čini se da je ovo godina Peanutsa! Kultnom crtiću već je početkom godine posvećena velika izložba u londonskom Somerset Houseu, a sada je i Marc Jacobs dizajnirao kolekciju u čast svoga najdražega crtića iz djetinjstva.

 

Počevši kao strip u nedjeljnom izdanju novina 50-tih godina, život je nastavio kroz televizijske i filmske specijale sve do 2000-te. Peanutsi su ostali u općoj svijesti sve do danas zbog čestih repriza te nezaboravnih likova. Tko se još ne sjeća Linusa, Charlie Browna, Lucy i Snoopyja?

 

Jedinstveni karakteri, koje je stvorio Charles M. Schulz, šarmantni su upravo zbog svoje nesavršenosti. Mnogi su se još u djetinjstvu poistovjetili s nesigurnim i nervoznim Charlie Brownom, živčanom Lucy ili lijenim sanjarom Snoopyjem.

 

Ovisno o tome tko vam je bio najdraži lik, u kolekciji možete odabrati između torbe s likom ljute Lucy, Sweatshirta s Snoopyjem, ili marama sa šaljivim citatima (tko se ne bi složio s onom na kojoj piše „Mislim da sam alergičan na jutro!“)

 


Tu je i reinterpretacija „lunch bag“ torbice u chic dnevnu, a najveći fanovi mogu se obući u omiljeni strip kroz jaknu i hlače s printom istoga.

Piše: J.R.
Fotografije: Marc Jacobs

Pročitajte i...

Svi pričaju o Insta book clubu Kaie Gerber!

I gostovanjima legendarnih faca poput Lene Dunham ili Marca Jacobsa.

Alexa Chung šalje virtualne zagrljaje

Kako Alexa, Leandra, Marc i drugi provode dane u izolaciji?

Naši najdraži modni profesionalci razveselit će vas svojim postovima

Marc Jacobs ima savršeno retro pogled na Valentinovo

Kolekcija koja nas je podsjetila na 90-te

Najbolji modni Insta postovi godine

10 fashion postova koji su obilježili godinu na izmaku

▲ Povratak na vrh