Kako zvijezde izgledaju sa i bez filtera?

13.08.2019.

Zanimljivi vizuali kultnog brenda

Provokativne kampanje za linije donjeg rublja kultnog brenda Calvin Klein oduvijek su pobuđivale interes javnosti, a ovoga je puta brend išao korak dalje prezentirajući ponešto drugačije vizuale.

 

Calvin Klein kampanja za kolekciju namijenjenu jeseni 2019. u glavne uloge stavlja neke od najpopularnijih svjetskih zvijezda kao što su Naomi Campbell, Bella Hadid, Beth Ditto, Lay Zhang i drugi, a koje je svojim objektivom snimio fotograf Daniel Jackson. Vizuale, sastavljene od diptiha, čine fotografije na kojima poziraju celebrityji u donjem rublju no ideja je ponešto drugačija.

 

 

Dok jednu stranu vizuala čini tipična obrađena fotografija kakve viđamo u modnim kampanjama, druga strana predstavlja “stvarni, nefiltrirani život” zvijezda u njihovim domovima. Prema službenom priopćenju brenda, nova #MYCALVINS kampanja “slavi dvije različite perspektive, od kojih obje, svaka na svoj način, znače seksepil” te naglašava kako je “seksepil stanje uma”.

 

 

Osim kul i opuštene vibre kampanje kakvu brend njeguje već dugi niz godina, i sama kolekcija izgleda sjajno, puna udobnih ali seksi komada u kojima je teško ne osjećati se odlično.

Piše: T.L.
Fotografije: Calvin Klein

Pročitajte i...

Khloe ponovno pod napadom javnosti zbog korigiranja fotografija

Reality zvijezda je isključila komentare na Instagramu

Kako je Calvin Klein promijenio pristup brenda prema modelima?

Za sve veličine i različite tipove tijela

Ima li Brooke Shields dostojnu zamjenu u Irini Shayk?

Ruski supermodel ponovno je postao lice američke marke

▲ Povratak na vrh